Autor: mi
Datum objave: 02.12.2019


Diaz: Hrgović je fokusiran na naslov svjetskog prvaka. Trening se bazira na tom cilju

Filip Hrgović (9-0, 7 KO) u subotu u Diriyahu treći put brani WBC-ov internacionalni naslov protiv Amerikanca Erica Moline (27-5, 19 KO).

Meč hrvatskog boksača s dvostrukim izazivačem za naslov prvaka je samo jedan od teškaških ogleda na priredbi u Saudijskoj Arabiji koju predvode Anthony Joshua i Andy Ruiz.

27-godišnji Zagrepčanin za borbu se pripremao u Miamiju kod Pedra Diaza. Legendarni kubanski trener u subotu će mu biti peti put u kutu, a Diaz obećava fanovima da će vidjeti djelić onoga što će brončani olimpijac pokazati u profesionalnoj karijeri.

„Filip je jedan od najozbiljnijih i najfokusiranijih prvaka s kojima sam ikad radio. Uživa u treninzima i potpuno je usredotočen” kaže Diaz.

„Trening kamp je prošao fantastično. U odličnom smo raspoloženju i ciljevi su dobro usklađeni, definitivno smo u lovu.”

„Filip se razvio u sjajnog tehničara, fizički i mentalno jakog borca i s obzirom da je ovo naša peta zajednička borba vjerujem da je naša kemija izrasla u nešto što će svi moći vidjeti 7. prosinca na 'Obračunu na Dinama'".


„Sve se događa kada je pravo vrijeme. Filip i naš tim foksuirani su na naslov svjetskog prvaka. Trening se bazira na tom cilju.”

Uz revanš Joshue i Ruiza, te borbu Hrgovića i Moline u Diriyahu se bore i sljedeći teškaši: Alexander Povetkin protiv Michaela Huntera, Dillian Whyte protiv Mariusza Wacha, te Magomedrasul Majidov protiv Toma Littlea.785
Kategorije: Boks
Tagovi: Filip Hrgović
Najpopularnije
Najnovije