Autor: mi
Datum objave: 11.09.2018


De La Hoya: Rekao sam Canelu da nokautira Golovkina

Samo nekoliko dana dijeli nas od velikog revanša za naslov svjetskog prvaka u srednjoj kategoriji.

Nakon remija u prvom meču u rujnu, Gennady Golovkin (38-0-1, 34 KO) 15. rujna u Las Vegasu protiv Saula Alvareza brani WBC, WBA i IBO pojaseve.

U polusatnoj emisiji HBO-a kojom se najavljuje meč i Canelo i GGG su potvrdili da su prije profesionalnog uspjeha čvrstoću svojih šaka i brade testirali na ulicama.

"U dijelu u kojem je Golovkin odrastao zaista se radilo o opstanku najjačih."
 
"Odrastao je na ulici. Odrastao je u vjerojatno najgorem dijelu kazahstana Karagandi. Tamo su bile sve siledžije i gangsteri. Odrastao je mlateći se jer je uvijek postojao netko tko mu je htio uzeti jaknu ili cipele, tako da se naučio braniti" rekao je Golovkinov trener Abel Sanchez.

Canelo je otkrio da se ga zadirkivali zbog boje kose od kad je bio dijete i da je prije nego je postao profesionalac sa samo 15 godina iza sebe već imao bezbroj uličnih okršaja.

"U školi sam bio drugačiji od ostalih zato što sam crvenokos. Morao sam svima pokazati da vrijeđanja i zadirkivanje neće tek tako proći. Nikad nisam pognuo glavu ni pred kim, pa makar bio i veći od mene" rekao je Canelo.

Canelov promotor Oscar De La Hoya zatražio je od svog boksača da nokautom riješi pitanje protivnika.

"Rekao sam Canelu da ne ostavlja odluku u rukama sudaca. Odi tamo i pobijedi nokautom i vjerujem da će ovaj put nokautirati GGG-a."
565
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije