Autor: mi
Datum objave: 24.11.2015


David Haye vraća se protiv Marka De Morija: Spremite se za još jedan zabavan pohod na teškaši vrh

David Haye (26-2, 24 KO) vraća se u ring nakon tri i pol godine pauze.

'Hayemaker' sazvao je press konferenciju kako bi objavio ime svog sljedećeg protivnika. Kao što smo i pisali ranije, bivši svjetski prvak u lakoteškoj i teškoj kategoriji 16. siječnja u Londonu će se boriti protiv Marka De Morija (30-1-2, 26 KO).


33-godišnji Australac živi u Splitu i oženjen je Hrvaticom. U posljednjoj borbi u listopadu je u Njemačkoj u prvoj rundi nokautirao Marcela Zellera.Haye je u posljednjoj borbi u srpnju 2012. nokautirao Derecka Chisoru. To mu je bio prvi meč od gubitka naslova svjetskog prvaka od Vladimira Klička.


"U svojoj karijeri uvijek sam postavljao letvicu visoko i nastavit ću tako. Molim vas, sjedite i spremite se za još jedan  zabavan pohod na teškaši vrh. Tako sam sretan što se mogu vratiti kroz konopce i ponovno ući u ring, tamo gdje radim najbolji posao" izjavio je Haye.

"Bile su to duge tri i pol godine s mnogo uspona i padova, ali 'Hayemaker' se napokon vratio i spreman je za ono što radi najbolje. Imam novi tim, novi izgled i novu inspiraciju za postizanje ciljeva."

Haye će trenirati sa Shaneom McGuiganom, sinom bivšeg svjetskog prvaka u perolakoj kategoriji Barryja.

802
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Mark De Mori
Najpopularnije
Najnovije