Autor: dh
Datum objave: 09.01.2021


Darina dobila veliku priliku nakon što je svladala golemog Youtubera: Pokorit ću Bellator!

Prošlog je mjeseca na njezinu adresu stigla Bellatorova ponuda koju je Darina prihvatila te potpisala ugovor s tom promocijomRusku borkinju Darinu Madzjuk (28) nedavno je proslavio bizaran video u kojem je pobijedila 14 centimetara višeg i 178 kilograma težeg suparnika. 


Snimka koja se brzo proširila društvenim mrežama bila je za Ruskinju odskočna daska u nešto ozbiljniji svijet MMA sporta. 


Prošlog je mjeseca na njezinu adresu stigla Bellatorova ponuda koju je Darina prihvatila te potpisala ugovor s tom promocijom. 


- Javili su se dva tjedna nakon što je video počeo kružiti društvenim mrežama. Mnogi su komentirali borbu, a među njima su bili Mickey Rourke, Marc Goddard, Mike O’Hearn... - otkrila je Darinu Madzjuk i prisnažila:

- Još više pažnje ću dobiti kada pokorim Bellator.

Darina je 240 kilograma teškog suparnika Youtubera Grigorija Čistjakova svladala za manje od minute i pol.

- Ideja je bila moja. Nisam bila u svađi s Grigorijem, samo smo željeli organizirati borbu između muškarca i žene - kazala je Darina Madzjuk i zaključila:

- Dugo smo tražili suparnika koji bi pristao na tu borbu. Organizatori su pronašli dvojicu, a ja sam izabrala Grigorija.

Njezina ideja je upalila i zainteresirala ljude u Bellatoru koji su je pozvali u promociju. 


Sada se Darina treba dokazati, u karijeri ima četiri pobjede i poraz. Nastupa u lakoj kategoriji i ima tri pobjede u nizu. 


120
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Bellator
Najpopularnije
Najnovije