Autor: Admin
Datum objave: 20.07.2012
Komentari:
0,00


DANIEL CORMIER ĆE PROMIJENITI KATEGORIJU

Ne želi biti u istoj kategoriji kao i Cain Velasquez

Američki MMA borac i veliki prijatelj Caina Velasqueza je rekao da bi se radije borio s Jonom Jonesom u poluteškoj kategoriji nego s prijateljem Cainom Velasquezom...

 

Osvajač Strikeforceovog Grand Prixa u teškoj kategoriji Daniel Cormier je u svibnju upisao najveću pobjedu u svojoj profesionalnoj MMA karijeri. U svibnju je u finalu World Grand Prixa pobjedio Josha Barnetta.

 

Iako za Strikeforce ima odraditi još jednu borbu, predsjednik UFC-a Dana White mu je obećao kako će po dolasku u UFC-u imati borbu za naslov prvaka.

 

 

Cormierov kolega iz kluba, Cain Velasquez će se boriti za naslov prvaka u teškoj kategoriji protiv Juniora Dos Santosa, što predstavlja problem za Cormiera.  Čini se da će promijeniti kategoriju zbog prijateljstva s Cainom.

 

„Ne kažem da je to ono što želim učiniti. Mnogo toga ovisi o tome što će biti s Cainom i Juniorom Dos Santosom. Prelazak u polutešku kategoriju je potencijalni plan B ukoliko Cain postane prvakom, što mislim da hoće. Zamislite mene i Jonesa u kavezu jedan nasuprot drugome. To će biti ludo jer ću ga rušiti na leđa.“ – rekao je Cormier.

2297
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Cain Velasquez, Junior Dos Santos, Daniel Cormier
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije