Autor: mi
Datum objave: 02.08.2019


Dana White otpustio Cris Cyborg iz UFC-a

Cris Cyborg  (20-2-1NC, 5-1 UFC) voljom Dane Whitea završila je karijeru u UFC-u.

Predsjednik najveće svjetske MMA promocije dao je intervju u kojem kaže da ne namjerava ponuditi Brazilku novi ugovor i da je slobodna potražiti novog poslodavca.

Cyborg je ugovor istekao nakon pobjede protiv Felicije Spencer proteklog vikenda u Kanadi. Poslije meča izjavila je da je Dana White lažljivac i da ju maltretira, te objavila video iz backstagea gdje se suočila s njim.


“Sva ta druga sranja o kojima govori, opet, samo kako bi izbjegla borbu s Amandom Nunes. Poruka primljena, shvaćam. Oslobodit ću je njenog ugovora. Neću pokušati izjednačiti ponudu bilo koje druge strane. Slobodna je i može ići u Bellator ili bilo koju od tih drugih organizacija i boriti se u lakim borbama koje toliko želi. Gotovo. To je završena stvar” rekao je White.

“Doslovno, danas ću reći svojim odvjetnicima da sasatve pismo njenom timu da je slobodna i da može ići gdje god želi. Završili smo posao sa Cyborg.”


Cristiane Justino je jedan od najboljih ženskih boraca svih vremena. U UFC-u je odradila šest borbi i ostvarila 5 pobjeda uz jedan poraz i bila je prvakinja u perolakoj kategoriji. Prethodno je bila i Strikeforceova prvakinja.
Foto: Esther Lin
793
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White,
Najpopularnije
Najnovije