Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Dana White: Mirko neodlučan, Hrvatska budući domaćin

Na konferenciji poslije UFC-a 80, predsjednik UFC-a Dana White je između mnogo ostalih izjava spomenuo i Mirka. White smatra da Mirko Filipović "trenutačno razmišlja o svojoj budućnosti" i da je "neodlučan oko svog idućeg poteza. Te informacije su suprotnosti sa nedavnim Mirkovim izjavama na Hustle priredbi u Japanu gdje je izjavio kako se osjeća motiviran za nastavak svoje karijere. Međutim ako pogledamo unazad na prethodne izjave predsjednika UFC-a, ima mnogo izjava zamišljenih za stvaranje atmosfere koje treba u najbolju ruku uvjetno shvatiti.

Druga zanimljiva izjava je uključivala popis zemalja koje su perspektivne za organizaciju UFC priredaba. Na tom popisu se uz Škotsku, Njemačku i Irsku (Dublin) našla i Hrvatska. Vremenski okviri nisu definirani, sa iznimkom komentara kako će se priredba u Njemačkoj održati ove godine.

White je također spomenuo i status Fabricia Werduma, kao prvog izazivača za pobjednika meča Tim Sylvia vs Antonio Rodrigo Nogueria, dakle efektivno prvog izazivača za titulu. Naravno to je sve za scenarij da se Randy Couture ne vrati u oktagon, budući da mu White namjerava držati otvorenu poziciju prvaka "u nedogled".

1244
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije