Autor: Admin
Datum objave: 16.08.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


CYBORG POBJEDILA

Preko 13 tisuća fanova na priredbi

U subotu je održan dugo očekivani Strikeforce događaj u kojem su glavnu ulogu imale dvije djevojke, Gina Carano i Cris Santos...

Povijesnom događaju u Ultimate fightu nazočilo je preko 13 tisuća MMA fanova, Strikeforce je prvi organizirao MMA priredbu gdje su u glavnoj borbi večeri sudjelovale dvije djevojke. U borbi za naslov prvaka Santos je uspjela poraziti Ginu Carano, i to tehničkim nokautom u prvoj rundi. Sudac je bio primoran zaustaviti borbu nakon serije udaraca Cris Santos koja je bila previše za ljepoticu Carano..

-Od početka sam znala da će borba biti teška, zato sam trenirala žestoko za ovu borbu jer je Gina odličan borac. Želim se zahvaliti Gini Carano na prilici ali i fanovima. – izjavila je Cyborg nakon borbe.


Osim Cyborg odličan posao je odradio i Gegard Mousasi koji je u svom debitantskom nastupu u Americi impresivno nokautirao Renata Sobrala za pojas u lakoteškoj kategoriji. GnP udarci su bili više nego kobni za Sobrala koji se nije uspio vratiti u borbu a na Mousasiju je bilo samo da serijom udaraca dovrši borbu. Inače, Mousasi je nositelj Dream Grand Prix pojasa u poluteškoj kategoriji.


Fabricio Werdum je također imao malo posla na subotnjoj priredbi gdje je za 84 sekunde giljotinom pobjedio Mikea Kylea.
2200
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije