Autor: mi
Datum objave: 29.07.2019


Cyborg: Dana White me zlostavlja

Cris Cyborg proteklog se vikneda uspješno vratila na borilište nakon gubitka pojasa od Amande Nunes.

Bivša prvakinja u perolakoj kategoriji jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila je prethodno neporaženu Kanađanku Feliciju Spencer.

To joj je bila posljednja borba u ugovoru i nije sigurna što budućnost nosi.

34-godišnja Cristiane Justino nikad nije bila ni dovoljno poštovana od vodstva UFC-a.

Godinama je kao najbolji svjetski ženski MMA borac držana izvan UFC-a, a predsjednik najveće svjetske MMA promocije Dana White je jednom prilikom rekao da Cyborg izgleda kao Wanderlei Silva u haljini.


Nakon njenog poraza od Nunes, White je izjavio da ona ne želi revanš s prvakinjom u dvije kategorije što Cyborg opovrgava.


“Puno toga se događa, UFC i ja imamo puno neriješenih problema. Ne žalim se na ništa, ali ne radi se tu samo o borbi. Mediji i ljudi ne vide stvari koje se događaju iznutra i puno stvari će se morati složiti za mene kako bi ostala” izjavila je bivša prvakinja.

“Svi znaju da ja nisam u najboljim odnosima s UFC-om. Nisam u najboljim odnosima s Danom Whiteom. On me zlostavlja okolo, zlostavlja me preko interneta. I zbog toga trpim zlostavljanje svugdje. Nikad mi nije rekao da mu je žao zbog toga.”

“On kaže da s ebojim Amande Nunes. Da se neću boriti s njom. On laže jer sam mu nakon borbe poslala poruku da želim revanš. Ovo ne pomaže rastu mog branda. Ja želim da rstemo zajedno. Moram uzeti malo vremena i vidjeti što dalje i što je bolje za mene,”


Cyborg se nakon pobjede suočila s Whiteom zbog izjava o revanšu s Nunes.

“Rekla sam mu: Zašto lažeš da neću revanš. On mi je odgovorio: Cris ne možeš biti ljuta zbog svega što kažem medijima.”


“Ne morate voljeti svog šefa, ali trebali bi imati međusobno poštovanje. To je potrebno kako bi stvari funkcionirale.”Foto: Jason Franson
334
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White,
Najpopularnije
Najnovije