Autor: Ivica Garić
Datum objave: 14.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


CRO COP

Borba već u lipnju

Najveća želja majke Ane i supruge Klaudije ni sada se neće ostvariti. Bez obzira na potpunu rekonstrukciju koljena, Mirko Filipović još ne pomišlja na kraj gladijatorske karijere. U bolničkom krevetu u Klinici za traumatologiju već razmišlja o sljedećoj borbi.

- Obično nakon takve operacije koljeno nekoliko dana jako boli, a mene ne boli ništa. Ne znam, možda sam tijekom svih ovih godina u ringu i kavezu povećao toleranciju na bol. Nadam se da ću u svibnju već biti spreman za puni trening, a u lipnju i za borbu.


Iz krugova bliskih UFC-u čuli smo da bi to moglo biti na njihovoj priredbi 13. lipnja u Kölnu. Predsjednik UFC-a Dana White ponavlja da bi volio kada bi im se Mirko vratio, a i Cro Copu je ta ideja privlačna jer osjeća da je UFC-ovim poklonicima ostao dužan. Osim toga, u Kölnu bi ga pratilo i puno Hrvata. A nastup pred mnogo hrvatskih navijača velika mu je želja. Zato kod Mirka buja i želja o nastupu u Areni Zagreb.

- To bih volio doživjeti. Svojedobno je s s UFC-om bilo načelnih razgovora o tome da on osigura protivnika i kavez, a ja da osiguram dvoranu i ostale borce.

Dakako, neće se japanska organizacija Dream tako lako predati. Ponudit će Mirku zacijelo i ona novi ugovor.

- Ona mi nudi borbu s Overeemom po K-1 pravilima. S 34 godine, najviše bih volio surađivati s obje organizacije. Jer, nije mi ostalo mnogo godina u borilištu, a htio bih se što više boriti.

Mirka su posjetili članovi Cro Cop Teama, menadžer Zvonimir Lučić i suvježbač Igor Pokrajac, ali i prijatelj Pero Čalić koji se pobrinuo za Cro Copovu narudžbu - janjetinu za sestre i liječnike na odjelu.

Već u ponedjeljak Mirko bi trebao biti u Termama Selce, gdje namjerava i trenirati snagu gornjeg dijela tijela. Dio oporavka proveo bi i u Poliklinici Ligament kod Stjepka Bućana, ali i u potpuno novoj Poliklinici Nova u Vinkovcima, čiji je suvlasnik zajedno s dr. Željkom Kapulicom.

Izvor: Sportal.hr
2371
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije