Autor: Ivica Garić
Datum objave: 04.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


CRO COP SVIJET

Operacija koljena odgođena

Mirko Filipović nakon pobjede nad gorostasom Choijem vratio se iz Japana shrvan gripom tako da je operacija koljena odgođena za desetak dana.

Nakon pobijede Mirko je u ringu potvrdio svoj ostanak u Japanu gdje će ga u 2009 čekati jaka konkurencija koju smo dijelom mogli vidjeti na prijenosu NOVE TV.


Ponajbolje se pokazao nama poznati Alistair Overeem koji je po K-1 pravilima potpuno deklasirao prošlogodišnjeg finalista Badra Harija koji je svoj izgovor pronašao u umoru nakon K-1 World Grand Prixa. Alistair je Mirka oslovio kao odličnog borca i priželjkuje ponovnu borbu ali je naglasio da mu ta borba sada nije prioritet te da želi nove izazove poput Remyja Bonjaskog.


I nakon što se slegla prašina oko Novogodišnje priredbe Mirko Filipović nakon odrađenog posla u Saitami ima još jedan pametan potez ali ovaj puta nije riječ o borbi već o sportskoj poliklinici koja se uskoro otvara u Mirkovom rodnom gradu Vinkovcima.

Poliklinika treba sa radom početi uskoro a na 1300 četvornih metara pružati će sve vrste sistematskih pregleda a u ponudi će biti i kamp za sportaše. Mirkov partner u ovom projektu je dr.Željko Kapulica Mirkov prijatelj i čovjek koji se brine o Mirkovoj prehrani, uzimanju vitamina i načinu treninga.
1217
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije