Autor: mi
Datum objave: 05.08.2019


Cro Cop: Stošić  je pogriješio jer nije slušao kut i nije se do kraja pridržavao programa priprema

Mirko Filipović prokomentirao je poraz borca iz Cro Cop Teama Darka Stošića.

27-godišnji srpski poluteškaš poražen je u Newarku jednoglasnom odlukom sudaca od Kennedyja Nzechukwua.

To mu je bio drugi uzastopni poraz i sada je 1-2 u najjačoj MMA promociji svijeta.

Sudeći po Cro Copovoj objavi moglo bi doći do prekida suradnje.


“Pozdrav svima! Evo da se i ja osvrnem na Darkovu borbu jer je i red obzirom koliko ‘stručnjaka’ i ‘znalaca’ je spominjalo moju dvoranu i pripreme u istoj.


Kao prvo, Stole je sjajan lik i dobar čovjek i drago mi je da mu mogu pomoći. Ina isti način razmišljaju svi u dvorani, kao i Stipe (Drviš) koji mu je bio u kutu i koji sa njim najviše radi. U čemu se sastoji ta pomoć?

Prvo, na raspolaganju mu je dvorana 0-24.(garaža kako neki kažu, doduše ima 300m2 i visinu od 4 metra, ali lijepo je da ima ljudi za koje je to garaža. Kamo sreće da su svi tako uspješni poput njih i da su im garaže takve.

Drugo,ima vrhunsku ekipu i za stand up i za parter.(Ishii, inače olimpijski pobjednik u judu, Ante Delija,Tomislav Čikotić,Saša Milinković,Teodras Auštoklius, a tu sam i ja. I još dolaze vrhunski hrvači tokom svakih priprema. Treće, imamo odličan program i radi se zaista krvavo i teško. ali svatko od nas je indvidua za sebe i svako u trening daje onoliko koliko može a i koliko MISLI da treba, ali se program mora poštivati,i NEMA preskakanja. Isto kao što se MORA slušati kut, a ne raditi po svom i donositi svoje zaključke.

Stole je odradio pasivnu borbu, ali je bio bolji prvu i trecu rundu! Ali su dvije javne opomene presudile. Pa je li MOGUĆE da netko misli da mu je Stipe rekao da udari tri puta u genitalije? Pa jel MOGUĆE da netko misli da mu Stipe NIJE rekao da mora ići na prekid i dati sve od sebe u trećoj jer će izgubiti radi dvije opomene?

Stole to nije napravio,već je sam zaključio da ima dosta za pobjedu. Pogriješio je jer nije slušao kut, nije se do kraja pridržavao programa priprema. Zašto?

Ne znam. Možda ga je mučilo skidanje kila, znam da mu je to teško padalo i strašno fizički iscrpljivalo. Uglavnom, svaka škola se plaća, a ona koja se ne plaća ta ni ne vrijedi. Dobra stvar za Stoleta je što je mlad i što ima vremena. Neka izvuče pouke iz ovog poraza i kao da je pobijedio! A ovakve sparing partnere i ovako krvave treninge teško da će naći. I još nešto, ja ovo sve radim besplatno, jer volim Stoleta i želim mu pomoći, a to isto vrijedi i za ostale dečke iz dvorane. I putovao sam iz Pule na svaki sparing, jer sam mu ja sparirao iako je to zadnja stvar koja mi treba, ali sam došao i odradio jer mi je drag i jer sam želio pomoći.i još se borio protiv ljevaka (poput mene). Nisam se mogao produžiti 10 cm koliko je protivnik viši ali smo odradili odlične sparinge. Eto toliko. A svi koji misle da bolje znaju i imaju više iskustva neka se jave i ponude Darku svoje usluge. a Darko, koji će ovo pročitati, neka ovo shvati kao dobronamjeran i prijateljski savjet, jer ja mu želim sve najbolje.i povremena promjena trening kampa je dobra i poželjna jer se čovjek ponekad zasiti iste dvorane, istih lica i svega ostalog. ali mora znati da mi radimo zajedno samo zadnjih 6 tjedana priprema a 7. tjedan je putni. I da MORA doći u SOLIDNOJ formi na početak priprema,a ne zapušten i da se na pripremama MORA gristi i slušati kut.na treningu, a onda to prenijeti u borbu” objavio je Cro Cop na Facebooku.Foto: Darko Stošić Facebook

1770
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović, Darko Stošić
Najpopularnije
Najnovije