Autor: I. G.
Datum objave: 16.02.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


CRO COP OPTIMISTIČAN

Ponude triju Organizacija

Najbolji hrvatski gladijator Mirku Filipoviću se vratio, više mu nisu potrebne štake a krenuo je i sa laganim treninzima..

Operacija koljena je iza njega, dva tjedna rehabilitacije u Selcu također. Mirko Filipović opet sa puno optimizma gleda u 2009 godinu.

"Treniram koliko god mogu, na snazi, u teretani. S kondicijskim trenerom Jukićom te po savjetima liječnika. Štake mi više nisu potrebne i sa današnjeg aspekta operacija je prošla vrlo dobro" – kaže raspoloženi Mirko.


Novogodišnjom borbom istekao mu je ugovor sa DREAM-om, a s obzirom da u ring/kavez neće prije svibnja ili lipnja ostaje mu dovoljno vremena za odluku o nastavku.

"Razgovaram sa Japancima, što je normalno jer su bili jako korektni prema meni, a nije ni tajna da se javio UFC, ali i još jedna Američka organizacija"

Mirko je također rekao da će odluku donijeti kroz mjesec dana. Hoće li CroCop nastaviti harati Japanskim ringovima ili će biti povratka u UFC koji ga prema nekim izvorima želi staviti na popis borbi UFC 99 u Njemačkoj, ili možda Affliction...uskoro ćemo saznati.

Izvor:Sportske novosti
3475
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije