Autor: mi
Datum objave: 11.03.2018


Cro Cop: Nelsone obrij tu odvratnu bradu i pokaži poštovanje

Roy Nelson izjavio je da je očekivao borbu s Qunitonom Jacksonom, a ne s Cro Copom.

No, 41-godišnji Amerikanac 25. svibnja u Londonu u kavez će ući s hrvatskim borcem. Filipović je u nizu od osam uzastopnih pobjeda, a Nelson vjeruje da su tim rezultatima pripomogla nedozvoljena sredstva.

"Cro Cop je došao kao iznenađenje. Trebao sam se boriti s Rampageom, ali on to nije želio, pa su doveli Cro Copa. Ja sam totalno za revanše. To je ono što sam želio za sebe, da mi netko pruži drugu priliku."


U razgovoru za MMA Junkie rekao je da neće tražiti posebne doping testove uoči borbe, ali da očekuje da će režim biti stroži nego za njegovu prethodnu borbu s Mattom Mitrioneom u četvrtfinalu Bellatorovog Grand Prixa.


"Za moju zadnju borbu testirani smo treći ili četvrti tjedan priprema. Čak nisam bio ni licenciran u to vrijeme, a poslije nas više nisu testirali ni nakon borbe. Netko se u međuvremenu mogao vratiti korištenju nedozvoljenih sredstava. Ja ne znam. Samo, ako ćete testirati, testirajte."


"Mislim da se Cro Cop definitivno popravlja s godinama, ali mislim da se vratio na posebne 'suplemente', bolje od uobičajenih. Kroz moju cijelu karijeru ljudi su se željeli boriti sa mnom ili imali šansu da me pobijede samo ako su na nečemu. Jednostavno znam da svi koriste. To je jedna od uzaludnih bitaka. Ako možete pomoći u sprječavanju toga, cool. Ali, na kraju ja se borim s bilo kim žele da se borim."


Nelson je uvjeren da će pobjednik ove borbe biti rezerva na turniru za slučaj da se netko ozlijedi.


Cro Cop preko Facebooka je odgovorio svom idućem protivniku.


"Dragi Roye Nelsone. Ne moraš se bojati da koristim bilo kakve 'posebne suplemente', kao što tvrdiš. Jedini posebni suplementi koje koristim su dva teška i krvava treninga dnevno, pet dana u tjednu. Testirat će me, kao i druge, tijekom priprema za borbu, te prije i poslije borbe. Tako da možeš biti miran. I počni smišljati neki dobar izgovor kad prebijem tvoje debelo, bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25. svibnja. I molim te napravi mi uslugu i obrij tu odvratnu bradu. Izgledaj kao profesionalni borac i pokaži poštovanje protivniku. Sretno!"


U prvoj borbi u listopadu 2011. na UFC-u 137 u Las Vegasu Nelson je slavio nokautom u trećoj rundi.

Foto: Scott Petersen

664
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović, Roy Nelson
Najpopularnije
Najnovije