Autor: mi
Datum objave: 06.03.2018


Cro Cop: Nakon Nelsona ću nastupiti u srpnju u Tokiju na Rizinu

Mirko Filipović nakon objavljivanja potpisa ugovora s Bellatorom i revanša s Royem Nelsonom u svibnju u Londonu otkrio je i neke druge planove.

U razgovoru za Novu TV izjavio je da je u pregovorima s Bellatorom bio i prije nekoliko godina, ali tada je u posljednji tren potpisao ponovno za UFC. 

U prvoj borbi u UFC-u 2011. Nelson je nokautirao Filipovića u trećoj rundi

''Bio sam ozlijeđen, ne želim sad tražiti neke izlike i umanjiti njegovu pobjedu, samo želim odraditi borbu potpuno spreman. Borba s njim je prilika koja se ne može propustiti. To je dio mog sportskog života i to su ipak stvari koje se ne propuštaju. Borbu s Nelsonom želim odraditi".

Nakon objave potisa za Bellator mnogi su se ponadali da je borba s 41-godišnjim Amerikancem uvod u revanš s Fedorom.


'Sumnjam, čisto sumnjam. Ja sam s Bellatorom dogovorio samo ovu borbu iz razloga što neću nastupiti u Japanu kako sam planirao. Trebao sam nastupiti u četvrtom mjesecu, ali oni su turnir pomaknuli za svibanj. Neću tamo nastupiti, ali ću se s pobjednikom tog turnira boriti 31.12.'' rekao je za Novu TV.


Cro Cop bi vjerojatno i teško dobio dozvolu za nastup u SAD-u jer se borio u Japanu dok je bio pod suspenzijom Američke antidopinške agencije.


Nakon nastupa u kavezu u Britaniji, očekuje povratak u ring u Japanu.


"Nakon Nelsona ću nastupiti 29. srpnja u Tokiju na Rizinu''"


Foto: RIZIN


362
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović
Najpopularnije
Najnovije