Autor: mi
Datum objave: 09.08.2017


Cris Cyborg odbila borbu s Holly Holm, Jonesa također ne zanima New York

UFC je planirao borbu između Cris Cyborg i Holly Holm u Madison Square Gardenu 4. studenog.

Nova prvakinja u perolakoj kategoriji ubrzo je preko društvenih mreža objavila da se ne želi boriti na toj priredbi.

 

Event predvode Michael Bisping i GSP u meču za prvaka u srednjoj kategoriji.

32-godišnja Brazilka ne želi dijeliti trenera s Bispingom i ne vjeruje Njujorškoj sportskoj komisiji. Jason Parillo boksački je trener i 'Countu' i UFC-ovoj prvakinji.
"Ne želim se boriti na istoj priredbi na kojoj je Parillo trener Bispingu. Također još nemam povjerenja u NY komisiju za velike priredbe, ali želim Holly u Vegasu."


Cyborg je nokautom protiv Tonye Evinger na UFC-u 214 osvojila upražnjeni naslov u perolakoj kategoriji, a bivša prvakinja u bantamu Holly Holm najvjerojatnije će dobiti još jednu borbu za titulu nakon poraza od Germaine de Randamie u meču za prvu prvakinju nove kategorije.


Posebnu želju za nastupom u New Yorku nema ni Jon Jones koji je rođen u toj državi. Dok je odgovorao na pitanja o mogućem revanšu s Alexanderom Gustafssonom, 'Bones' je izjavio da je za, ali da se ta borba ne mora održati u 'Velikoj Jabuci'.


"Iskreno, volim što sam iz New Yorka, ali moje misli i snove  da se borim u New Yorku polako blijede. Gledajući s poslovne strane, zaista nije dobra ideja platiti 9 posto državi New York da bih se samo borio tamo. S 9 posto na svakih milijun dolara vrlo brzo se skupi velika suma."


"Znam da bi tu borbu gledali ljudi iz cijelog svijeta, bez obzira bila ona u Vegasu ili Kanadi ili bilo gdje drugdje. Bilo bi sjajno biti prva osoba koja se borila  Madison Square Gardenu, ali ta prilika je već prošla... Želim to učiniti eventualno, ali to više nije nešto o čemu sanjam" izjavio je Jones.


Foto: MMA Weekly

547
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones,
Najpopularnije
Najnovije