Autor: mi
Datum objave: 28.01.2018


Cormier: Ovo je velika prilika. Borim se s najvećim teškaškim prvakom svih vremena

Odmah nakon UFC-a 220 Dana White izrazio je želju za borbom između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Prvak u poluteškoj kategoriji nije bio zagrijan za ideju o borbi s američkim Hrvatom i povratkom u tešku kategoriju, ali je popustio zahtjevu UFC-a.


"White je prilično uporan tip, a kad on nešto hoće nađe i način da to ostvari. Recimo samo da sam na kraju uživao" izjavio je za TMZ.

Cormier će prvaka u teškoj kategoriji izazvati na UFC-u 226 7. srpnja u Las Vegasu. 38-godišnji DC je 2012. kao rezerva osvojio Strikeforceov Grand Prix u teškoj kategoriji pobjedama protiv Jeffa Monsona, Bigfoota Silve i Josha Barnetta. Posljednju borbu u teškoj kategoriji odradio je u listopadu 2013. kada je odlukom sudaca pobijedio Roya Nelsona. U teškoj kategoriji ima omjer 13-0 u koji ulazi i pobjeda protiv Lucasa Brownea koji je kasnije postao prvak svijeta u teškoj kategoriji u boksu. 


"Uzbuđen sam. Ovo je velika stvar. Ovo je velika prilika. Borim se s najvećim teškaškim prvakom svih vremena i mogu zacementirati svoje mjesto kao jedan od najboljih boraca koji su se ikad ovim bavili."

"Ja se samo želim boriti. Uz to, to je tako velika prigoda. Jedna od onih koje ne smijete propustiti. Nakon što sam razgovarao s Cainom Velasquezom i on mi dao zeleno svjetlo i poželio sreću pomislio sam: Znate što? Moram ovo učiniti."


"Nikad se nisam bojao borbe. Radilo se o tome jesu li se moji planovi kosili s planovima mojih timskih kolega. Cain mi je rekao da ne misli da će odmah dobiti borbu za naslov i rekao: Hajde da pripremimo tebe napad na naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji."
Foto: Jeff Sherwood

656
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije