Autor: mi
Datum objave: 06.07.2019


Cormier: Ngannou je isti kao i prije. To je borba koju bih prihvatio bez oklijevanja

Nakon dva uzastopna poraza, od Stipe Miočića u meču za naslov i potom od Derricka Lewisa u jednom od najgorih mečeva u povijesti UFC-a, dionice Francisa Ngannoua su potonule.

No, kamerunsko-francuski nokauter potom se vratio u vrh na spektakularan način. Redom je nokautirao Curtisa Blaydesa za 45, Caina Velasqueza za 26 i Juniora Dos Santosa za 71 sekundu.

 

'Predator' čeka sljedećeg protivnika, a za očekivati je da se bori s pobjednikom revanša između prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera i Stipe Miočića.


40-godišnji Amerikanac već je izjavio da ako bude uspješan i u revanšu protiv Miočića ne bi odbio priliku da osveti svog prijatelja Caina Velasqueza.


DC kaže da je Ngannou potpuno isti borac koji je došao do borbe za UFC-ov pojas i koji je izgubio od Miočića nakon pet rundi borbe.


"Vi ljudi bi trebali malo usporiti. Uzbudite se i zaljubite u te nokaute, ali ništa se nije promijenilo. To isto je i napravio Overeemu kad je zaradio borbu za naslov. Nokautirao je i sve prije njega. Ništa se nije promijenilo. Koliko god ga poštovao to je borba koju bih prihvatio bez oklijevanja."


"Mislim da je on sjajan tip. Drag mi je Francis, on je čovjek pun poštovanja. Ali mislim da su svi malo... Mislim da bi svi trebali napraviti korak unatrag zato jer se ništa nije promijenilo. Sve smo to vidjeli i prije njegove borbe za naslov. Zaamtite to."

1526
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije