Autor: dh
Datum objave: 15.10.2020
Komentari:


Cormier: Khabib je toliko bogat i zaista bi odbio pet milijardi dolara

Ne vjerujem da će se Khabib ponovno boriti s McGregorom. No, da radim za UFC vjerojatno bih pokušao organizirati taj meč - rekao je Daniel Cormier

Khabib Nurmagomedov nije prihvatio UFC-ov prijedlog za sudjelovanje u novoj sezoni popularnog 'The Ultimate Fighter' serijala u kojoj je trebao nastupiti zajedno s Conorom McGregorom.


Dagestanac i Irac trebali su biti treneri suparničkih ekipa. Prije dvije godine Khabib je pobijedio Conora gušenjem, a nakon meča obojica su sudjelovali u incidentu pa su dobili novčane kazne i suspenzije. 


Ljubitelji slobodne borbe nadali su se njihovom novom okršaju, ali teško da će se to dogoditi. Bivši prvak Daniel Cormier isto tako razmišlja.


- Ne vjerujem da će se Khabib ponovno boriti s McGregorom. No, da radim za UFC vjerojatno bih pokušao organizirati taj meč - rekao je Daniel Cormier.


Komentirao je i Khabibovu izjavu kako s McGregorom ni bi radio ništa ni kada bi netko ponudio pet milijardi dolara.

- Khabib je toliko bogat da mu novac nije potreban, on je ludo bogat. Rekao im je da ne bi pristao trenirati u TUF-u ni za pet milijardi dolara - kazao je Daniel Cormier i dodao:


- Znate što je najluđe, on to i misli. Khabib je najponiznija osoba na svijetu i kada nešto kaže, on to i misli. Uvijek govori istinu. Ipak, volio bih ponovno vidjeti zajedno u kavezu.

Khabib Nurmagomedov sljedećeg tjedna u borbi protiv Justina Gaethjea brani naslov UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji.

5025
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije