Autor: mi
Datum objave: 16.05.2019


Cormier: Kad pobijedim Stipu i drugi put postat će jasno da je tako trebalo biti

Daniel Cormier (22-1-1NC, 11-1-1NC UFC) 17. kolovoza u Anaheimu će se drugi put boriti protiv Stipe Miočića (18-3, 12-3 UFC).

40-godišnji Amerikanac u prvoj borbi prošlog ljeta slavio je nokautom u prvoj rundi i pojasu prvaka u poluteškoj kategoriji dodao i onaj prvaka u teškoj.

Kaže da će teško moći nadmašiti ishod prve borbe, ali da je dao Miočiću riječ i da će se na kraju pokazati kao superiorniji borac.

"Pozitivna stvar u tome je kad pobijedim Stipu drugi put postat će jasno da je tako trebalo biti. Kad borba završi kao što je završila prva otvori se prostor da se ljudi pitaju je li mi se posrećilo. Ja mislim da nije. Ja radim ovo jer zaslužuje revanš. Mogao sam se boriti s nekim drugim. Ali, dao sam mu riječ da ako ne bude ništa od borbe s Brockom da ću se boriti s njim. I to ću i učiniti" izjavio je DC nakon UFC-ove priredbe u Riju.


"Mislim da kod Miočića u revanšu ništa neće biti drugačije. Moram imati sličan pristup, ali očekujem boljeg Stipu. Znam koliko će teško biti ponovno ga pobijediti zato jer znam koliko sam se ja pripremao za revanš s Jonesom. Zato jer sam bio poput njega. Bio sam u njegovoj poziciji i znam koliko sam bio motiviran da se iskupim. Zato očekujem težu borbu, ali on je boksač i hrvač. I to je upravo ono što on radi i očekujem da će biti bolji u tim segmentima, ali će i dalje biti isti borac samo malo agresivniji."

"Fokusiran sam samo na Miočića. Kad su mi rekli da neće biti ništa od borbe s Lesnarom morao sam si u glavi posložiti da je to tako i da je stvar s Lesnarom gotova kako bih se mogao početi pripremati za protivnika koji će biti ispred mene u oktogonu. Ako budem tužan što se nisam borio s Brockom Lesnarom i razmišljao o tome Stipe će mi otkinuti glavu. Tako da sam fokusiran na Stipu Miočića."

Foto: MMA Junkie

843
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije