Autor: mi
Datum objave: 05.07.2018


Cormier: Ja bih završio Ngannoua da sam bio na njemu 22 minute

Iako cijeni Stipu Miočića, Daniel Cormier nije previše impresioniran njegovom pobjedom protiv Francisa Ngannoua.

35-godišnji američko-hrvatski borac u siječnju je pobijedio Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi i obranio UFC-ov naslov u teškoj kategoriji rekordni treći put.


DC kaže da će ovog vikenda na UFC-u 226 biti drugačije i da Kamerunac za razliku od njega ne zna hrvati.

"Sa mnom će biti drugačije. Stipe je dobar. Tip jako udara, ali osjećam da smo se pripremili za sve što ima. Taj tip je dobar prvak, je. I ja volim Francisa Ngannoua, mislim da je sjajan tip. Ali, da sam ja proveo 22 minute na njemu ja bih pronašao četiri ili pet submissiona ili bih ga nokautirao."

Cormier je aktualni prvak u poluteškoj kategoriji u koju se spustio iz razloga što je njegov prijatelj Cain Velasquez bio u teškoj.

"Nije uvijek borba dvojice šampiona superborba. Superborba je kad se najbolji bore protiv najboljih. Ovaj tip je napravio ono što nijedan teškaš prije njega nije, a ja sam obranio naslov u poluteškoj kategoriji tri puta. Ja se vraćam u kategoriju u kojoj sam i počeo. Ja sam bio rangiran na 2. mjestu teške kategorije dok se Stipe tek probijao. Nijedan dio mene ne boji se Stipe Miočića. A što se tiče stila, činjenica da najbolje radi u bliskoj borbi ide meni u korist."


511
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije