Autor: mi
Datum objave: 14.04.2018


Cormier: Ako je Struve mogao pobijediti Miočića zašto ne bih mogao i ja?

Daniel Cormier razgovarao je o borbi s prvakom u teškoj kategoriji Stipom Miočićem 7. srpnja u Vegasu.

Aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji još više raduje najavljena mogućnost da se pobjednik  bori s Brockom Lesnarom, jer je svjestan da bi mu to donijelo daleko najveću zaradu u karijeri.


"Na moju karijeru se spušta zastor. Bliži se 40-a i zašto ne odjahati u suton s ogromnom plaćom."

DC i Miočić prije meča radili su kao treneri na reality showu Ultimate Fighter.

"Gledajte, ja sam tamo trenirao momke. To je ono što sam radio. Tu se ne bi trebalo raditi o dvojici trenera koji se svađaju, već o tim momcima i njihovom putovanju."


"Tu i tamo sma ga malo podbadao, ali nećerte Stipu uzdrmati pričama. Pogledajte ga, to nije tip kojeg ćete uzdrmati mentalnim igrama, tako da neću ni gubiti vrijeme na to. To može proći protiv nekih drugih momaka s kojima sam se borio poput Volkana, ali sa Stipom to nema nikakvog smisla. On zna da je opak."


"Pun sam samopouzdanja, da mislim da ga ne mogu pobijediti ne bih ni prihvatio ovaj meč. Stvarno mi se sviđaju moji izgledi. Ljudi misle da sam lud. On je brz za teškaša, ali moja najveća prednost kad sam bio u teškoj kategoriji bila je brzina. On će se sada boriti s teškašem koji je brži od njega. On je sjajan prvak i čovjek, ali ako ga je Stefan Struve mogao pobijediti zašto ne bih mogao i ja?".
241
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije