Autor: dh
Datum objave: 01.01.2021
Komentari:


Chisora uvjeren kako se Joshua i Fury neće boriti ove godine: Wilder se ne želi skloniti

U ugovoru jasno piše kako Fury i Wilder trebaju imati tri meča. Zašto onda svi donose neke svoje zaključke? Vidjeli smo prvu i drugu borbu, a sad je vrijeme za treću - rekao je Derek ChisoraSvi smo pomalo nestrpljivi iščekujući potvrdu da je dogovoren boksački okršaj između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja za apsolutnog boksačkog prvaka. 


Joshuin promotor Eddie Hearn, glavni organizator meča, nekoliko je puta ponovio kako su sve bliži dogovoru.


Istaknuo je kako se još trebaju riješiti neke sitnice, ali kako je više-manje sve dogovoreno, a prva borba trebala bi se održati u svibnju ili lipnju. 


No jedan od bivših Furyjevih suparnika Derek Chisora je istaknuo kako bi Deontay Wilder, koji traži treći meč protiv Kralja Cigana, mogao stvarati problema. 


Naime, Wilder je pravdu u slučaju s Furyjem potražio na sudu.


- U ugovoru jasno piše kako Fury i Wilder trebaju imati tri meča. Zašto onda svi donose neke svoje zaključke? Vidjeli smo prvu i drugu borbu, a sad je vrijeme za treću. Nadam se da će se ta borba uskoro dogoditi, no Wilder i Fury će se svakako ove godine boriti - rekao je Derek Chisora i dodao:

- Borba između Joshue i Furyja neće se dogoditi ove se godine, jer Wilder ima klauzulu o uzvratnom meču. Mogao bih se kladiti da se to neće dogoditi u ove godine! Fury se već trebao boriti protiv Kabayela pa je Wilder dao na slučaj na sud i meč se otkazao. Kada bi se Wilder želio skloniti, već bi dogovorili meč za apsolutnog prvaka, ali on to neće učiniti.

181
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Dereck Chisora
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije