Autor: mi
Datum objave: 09.10.2019


Chisora pronašao zamjenu za Parkera: Izgleda da Joseph misli da je Peter Parker

Dereck Chisora (31-9, 22 KO) dobio je novog protivnika za priredbu u Londonu 26. listopada.

35-godišnji boksač rođen u Zimbabveu koji dugo vremena živi u Londonu prvotno se trebao boriti s bivšim svjetskim prvakom u teškoj kategoriji Josephom Parkerom, ali je on otkazao zbog bolesti za koju krivi paukov ugriz.


‘WAR’ će tako u ring londonske O2 Arene ući s Davidom Priceom (25-6, 20 KO).
“Nije bitno tko će ući sa mnom u ring spreman sam na rat. Parker se usrao. Izgleda da on misli da je Peter Parker (ime fikcionalnog junaka Spider-mana, op.a.), a ne Joseph Parker s tim Spider-man izgovorima. Ali, to je cool. Neka radi ono što misli da treba raditi. David Price je iskoračio i spreman sam na sve što ima. Ako on misli da ću stajati kao vreća za udaranje poput Davida Allena čeka ga šok. Ovo je sjever protiv juga i to u mom gradu. Ja pišem pravila. U subotu 26. listopada spremite se da vrištite: Pada stablo!” izjavio je Chisora.

36-godišnji liverpulski nokauter 2018. je doživio dva poraza. Prvo ga je nokautirao Alexander Povetkin, što mu je bio peti poraz nokautom u karijeri, a zatim je nakon četvrte runde predao meč protiv Sergeja Kuzmina. Potom je nanizao tri uzastopne pobjede protiv Toma Littlea, Kasha Alija i prekidom protiv Davida Allena u zadnjoj borbi u srpnju. Allen je u prethodnoj borbi nokautirao bivšeg WBA prvaka Lucasa Brownea.

Chisora je na istoj priredbi u drugoj rundi nokautirao bivšeg izazivača za WBC-ov naslov Artura Szpilku.

Glavna borba priredbe i O2 Areni je finale WBSS turnira u kategoriji do 63.5 kilograma između Škota Josha Taylora (15-0, 12 KO) i Amerikanca Regisa Prograisa (24-0, 20 KO). U ovoj borbi ulozi su i WBA i IBF pojasevi svjetskog prvaka.613
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora
Najpopularnije
Najnovije