Autor: mi
Datum objave: 17.10.2018


Chisora potpisao za bivšeg rivala Davida Hayea

David Haye nakon drugog poraza od Tonyja Bellewa odlučio je konačno zaključiti karijeru u kojoj je bio svjetski prvak u lakoteškoj i teškoj kategoriji.

Posvetit će se svom Hayemaker Promotionsu, a novo pojačanje je malo neočekivano.
Za njegovu promociju potpisao je Dereck Chisora.

 

Haye i Chisora bili su veliki rivali, a Haye ga je nokautirao 2012. pred 40 000 gledatelja. Uz to, prethodno su se potukli nakon press konferencije poslije borbe Chisore i Vitalija Klička.
Prva odluka bila je da više nema 'Del Boya', već će Chisora od sada nastupati pod nadimkom WAR (Rat).


Sukob bivših suboraca izrastao je u međusbno poštovanje, a budući je London postao svjetski centar boksa obojica tu vide zajedničku korist.


"On je jedan od rijetkih menadžera koji je i sam osvajao naslove svjetskog prvaka. Zna kako je to ući u ring i staviti sve na kocku, uključujući i svoj život. Ja sam u fazi karijere u kojoj znam da si ne smijem dozvoliti greške. Nema više 'Del Boya', više se ne igram, ne tražim prečicu. Shvatio sam da moram živjeti život profesionalca i ako mislim ostvariti ono za što sam sposoban moram prestati tulumariti i piti. Za sve teškaše koji misle da je vrijeme Derecka Chisore prošlo, varate se, ovo je samo početak i ovo je rat" izjavio je 34-godišnji boksač rođen u Zimbabveu, a koji je u posljednjoj borbi u srpnju nokautirao Carlosa Takama.


"Dereck je nenadmašan talent. Njegova pobjeda protiv Carlosa Takama potresla je boksačku zajendicu uključujući i mene i poslala pravu poruku kolegama u teškoj kategoriji. Kad je fokusiran, kad radi kako treba i ima infrastrukturu iza sebe on je boksač kojeg ne smijete potcijeniti. Radujem se da ću mu pomoći da pokuša osvojiti naslov svjetskog prvaka" rekao je Haye.794
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, David Haye
Najpopularnije
Najnovije