Autor: mi
Datum objave: 21.07.2017


Čarapina: Zadnji meč je bio jako važan jer sam imao loš period u ringu i znao sam da sada moram pobjediti

Nakon nekoliko neuspjeha Marin Čarapina vratiose pobjedama u Trstu na priredbi Sangiusto Fight Night.

Pred njim su novi izazovi – Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu koje bi se trebalo održati u rujnu, te Europsko prvenstvo u Parizu od 14. do 22. listopada.
“Da imao sam nekoliko neuspjeha radi loše pripreme i nedostatka sparing partnera u klubu. Za meč u Trstu spremao sam se baš kvalitetno, znao sam da imam jakog protivnika koji se borio i na Tajlandu i organizirao sam sebe i svoj tim i dali smo maksimum od sebe." "Taj, kao i svaki drugi meč uzeo sam za ozbiljno. Ovaj je bio jako važan jer sam imao neki loš period u ringu i znao sam da sada moram pobijediti i dao sam sve od sebe da to i uradim."

 


"Sam meč je izgledao baš vrhunski iz mog kuta gledanja. Radio sam s protivnikom koji je znalac u Muay Thaiju što mi se sviđa jer se u ovome sportu svaka greška skupo plaća. Protivnik je bio tvrd i pružio je jako dobar otpor. Sada slijedi kratka pauza pa ponovo u dvoranu. Slijedi prvenstvo Hrvatske u Muay Thaiju, a zatim europsko prvenstvo u Parizu."


-O sim treninga imaš i druge obveze. S kime treniraš i uspijevaš li uskladiti sve? 


“Da, u Mostaru živim, radim i treniram. Radim u noćnom klub kao security.  Treniram sgospodinom Mirom Velagićem u Muay Thai clubu Hunter, te Dražanom Kopilašem, Marinom Puljićem, Jurom Jurićem, Mariom Miletićem i Petrom Dreznjakom. Povremeno idem u Zagreb i tamo treniram s Emilom Zorajem koji je i moj menadžer. Ponekad mi je teško  stići obaviti sve obaveze,  ali uvijek gledam da pored svih stvari trening stavim na prvo mjesto.”


“Na kraju, želio bih se zahvaliti svima koji su mi financijski pomogli u pripremama i odlasku na natjecanje.”Foto: Fight-Madness.com

1213
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Marin Čarapina
Najpopularnije
Najnovije