Autor: Maroje Ivandić
Datum objave: 03.05.2019


Caput: Iznenađen sam koliko u EFC-u paze na borce i poštuju ih

Karlo Caput (8-0) u debiju za Extreme Fighting Championship borit će se za naslov prvaka.

Neporaženi Gladijatorov borac u subotu će u Johannesburgu će izazvati prvaka u perolakoj kategoriji Igeua Kabesu (11-1).

 

Karlo je ulovio malo vremena da se iz Johannesburga javi za Cro Ring na početku afričke avanture.


- Kako ide skidanje kilograma?


"Teško je, ali to tako treba biti."


- Po intervjuu viđenom na lokalnoj televiziji čini se da si zadovoljan prijemom i samom EFC organizacijom. Na koliko borbi si potpisao ugovor s afričkom promocijom?


"Nema se što puno reći. Sve su ispoštovali i iznenađen sam koliko paze na borce i poštuju ih. Potpisao sam ugovor na šest borbi."


- Imao si priliku odmjeriti svog protivnika, vjerojatno si pogledao njegove mečeve na Youtubeu. Kakvi su dojmovi o Kabesi?


"Dobar borac, izdržljiv i nezgodan."


- S kim si sparirao za ovaj meč, kako su protekle pripreme i tko će ti biti u kutu? Nisi se borio od ljetos, smatraš li da je pauza bila preduga?


"Sparirao sam s prijateljima iz Gladijator kluba. Čak sam bio u UFD-u u Njemačkoj sedam dana i gore sam imao odlične sparing partnere. Domagoj Obradović će mi biti u kutu. To je čovjek koji me najviše poznaje. Pauza nije duga. Ne mislim se boriti pet puta godišnje. Meni je dovoljno da se borim dva do tri puta na godinu".


- Jesi li imao vremena malo proći po Johannesburgu i kakvi su dojmovi?


"Super je grad, ljudi su pozitivni i spremni pomoći. Klima je slična onoj dubrovačkoj tako da mi se sve svidjelo. Čak smo bili u Hrvatskoj zajednici kod fra Ivice Strčića.213
Kategorije: MMA
Tagovi: Gladijator Croatia
Najpopularnije
Najnovije