Autor: mi
Datum objave: 12.01.2018


Canelo pristao na uvjete za revanš s Golovkinom

Nakon remija u rujnu Saul Alvarez (49-1-2, 34 KO) i Gennady Golovkin (37-0-1, 33 KO) na korak su do nove borbe.

Predsjednik Golden Boy Promotionsa, Eric Gomez, izvijestio je da je Canelo prihvatio uvjete za revanš s Kazahstancem.

Pod pretpostavkom da ugovori budu i potpisani, drugi meč između Canela i GGG-a održat će se 5. svibnja ili u T-Mobile Areni u Las Vegasu ili u Madison Square Gardenu u New Yorku.


U ugovoru za drugu borbu ne postoji klauzula o revanšu.

Gomez je za Los Angeles Times izjavio da je sve što je potrebno da se posao zgotovi Golovkinov potpis.

"Izmijenili smo ugovore. Prošli smo tri revizije. Nadam se da će posljednja proći i vidjet ćemo. Sve bitne stvari već su dogovorene. Ostali su neki detalji koji su bitni, ali nisu ključni."


"To će biti još jedna velika borba, tako da će vjerojatno biti najprirodnije održati još jedan meč. Ali, to nije ugovorom određeno. Želimo se koncentrirati na završetak posla oko ove druge borbe, a o trećoj možemo razgovarati poslije."


Mjesto održavanja odredit će se nakon što ugovori budu potpisano. Vjerojatno će se vratiti u T-Mobile Arenu, ali Gomez očekuje i izdašnu ponudu MSG-a, kao što je bio slučaj i za prvi meč.


Golovkin se u posljednjih pet godina  tri puta borio u Madison Square Gardenu i dva puta u Teatru Madison Square Gardena.


"Skupo je održavati borbe u New Yorku.  Dodatni troškovi, hoteli... Ali, to su dva vodeća kandidata i jednom kad ugovoru budu potpisani bacit ćemo se na posao."

414
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije