Autor: mi
Datum objave: 12.01.2016


Canelo: Nisam osjetio Golovkinovu snagu na sparinzima

Prema procjenama, borba između Saula Alvareza i Gennadyja Golovkina za ujedinjenje WBC-ovog naslova u srednjoj kategoriji trebala bi se dogoditi u runju.

Meksikanac će prije toga u ring najvjerojatnije 7. svibnja u Las Vegasu. Pred GGG-em je dvoboj s WBO prvakom Billyjem Joeom Saundersom ili obveznim IBF-ovim izazivačem Tureanom Johnsonom.


Alvarez kaže da je tijekom zajendičkih sparinga razvio prijateljski odnos s Golovkinom, ali da će sve to, naravno, biti zaboravljeno kada se nađu u ringu.


"Ako se u ring dolazite boriti morate zaboraviti na prijateljstvo" rekao je u Mexico Cityju gdje mu je na ceremoniji uručen dijamantni pojas za pobjedu protiv Miguela Cotta.


"On ima stil protiv kojeg se volim boriti. On ide naprijed, voli borbu i sigurno je da će to biti velika borba. Oduvijek sam govorio da sam ja profesionalni boksač i da sam voljan boriti se s bilo kime. Ako se moram boriti s njim, spreman sam to učiniti."


Iako je u Meksiku rekao da Golovkin posjeduje veliku snagu, prije par mjeseci nije imao takvo mišljenje.


"Puno sam sparirao s njim. Tada sam imao 20 godina. Ali znam što može. On je jak borac. S njim sam mogao raditi jako, što nije često slučaj s drugima. Mi smo to mogli i bio je to ogled prvaka u srednjoj kategoriji protiv prvaka u supervelteru, a to se ne viđa baš često. On je vrlo jak borac, ali mislim da sam i ja. Nisam osjetio njegovu snagu kao što drugi govore, ali to je vjerojatno zato jer sam i ja jak borac."
673
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije