Autor: mi
Datum objave: 26.04.2016


Canelo: Ja sam se do svoje 25 borio s toliko svjetskih prvaka, a s kim se Golovkin borio?

Saul Alvarez (46-1-1, 32 KO) odradio je otvoreni trening u dvorani House of Boxing u San Diegu.

Canelo se 7. svibnja bori s Amirom Khanom i ne obazire se na tvrdnje da izbjegava Gennadyja Golovkina koji je obvezni izazivač za njegov WBC-ov naslov u srednjoj kategoriji.

Golovkin i njegov trener Abel Sanchez uvjereni su da Alvarez i Golden Boy bježe od njih i pokušavaju sabotirati borbu zahtijevajući da se meč za naslov održi u catchweightu od 70.3 kilograma. GGG ga je nazvao biznismenom koji bira protivnike manje od sebe.

Ako Alvarez pobijedi Khana za dva tjedna WBC će narediti meč s Golovkinom na jesen. Ako odbije, Canelu će pojas biti oduzet, a Golovkin će iz statusa privremenog prijeći u status punopravnog prvaka.

Canelo je uvjeren da samo pogled na njegov rezime dovoljno govori o njemu.

"Golovkin može reći što god želi. Zaista ne obraćam pažnju. Ali nakon njegove izvedbe u subotu i kakvog je protivnika imao to nije ni važno. Ja sam se do svoje 25 godine borio s toliko svjetskih prvaka i bivših svjetskih prvaka. Mislim da to govori samo za sebe i zaista ne dajem nikakav značaj onome što Golovkin govori. Ne znam odakle Sanchezove tvrdnje da će se meksički fanovi okrenuti protiv mene ako se ne borim s Golovkinom, pogotovo ako uzmemo u obzir kakvog je on protivnika imao proteklog vikenda."


25-godišnji Meksikanac odgovarao je i na pitanja o potencijalnom obračunu sa svjetskim prvakom u osam težinskih kategorija Mannyjem Pacquiaom."To je borba koja se može dogoditi... za sada to je samo glasina. Sto posto sam koncentriran na Amira Khana. Vidjet ćemo poslije."
958
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije