Autor: Admin
Datum objave: 13.08.2013
Komentari:
5,00


CAIN VELASQUEZ VS JUNIOR DOS SANTOS

Više od borbe

Posljednjih dvije godine na pameti dvojice boraca je samo pojas u teškoj kategoriji, sada je opet na kocki kada će se dvojica boraca opet sučeliti...

 

U posljednje dvije godine Cain Velasquez i njegov sljedeći protivnik, Junior Dos Santos misle isključivo jedan na drugoga, proučavaju stilove i pripremaju se za treći okršaj u oktagonu. Dvojica boraca se mogu ponositi činjenicom da niti jedan od njih nisu izgubili niti jednu rundu u svojim borbama osim kada je riječ o borbi između njih dvojice.

 

Obojica boraca imaju 10 pobjeda i 1 poraz, obojica imaju 8 pobjeda prekidom, obojica su dominantni.

 

 

 

Cain Velasquez je pobjedio Antonia Rodriga Nogueiru, Brocka Lesnara, dva puta Antonia Silvu. Dos Santos je rasturio Cro Copa, Gilberta Yvela, Marka Hunta, Fabricia Werduma, Franka Mira, Roya Nelsona.

 

Dvojica su to najdominantnijih boraca uz Georgesa St Pierra i Andersona Silvu, njihov cilj je jednak, žele pojas prvaka u teškoj kategoriji. Tko će otići kući s pojasom vidjeti ćemo 19. listopada kada će se dvojac još jednom naći u oktagonu kako bi odmjerili snage.

2149
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Cain Velasquez, Junior Dos Santos
Komentari
# 4 Dana 14.08.2013 - 03:05 gosuasus ... je rekao/la:
E da, kad smo već kod ove teme, evo pogledajte moj mali video projekt za dodatno nabrijavanje uoči ovog spektakularnog meča. http://www.youtube.com/watch?v=TThwOxK5FBY Nadam se da Vam se sviđa! Pohvale i kritike su dobrodošle. P.S. Na mojem youtube kanalu imate još jedan dobar Highlights vezan uz Stipu Miočića pa ako želite, bacite oko i na to. :)
 
# 3 Dana 14.08.2013 - 03:02 gosuasus ... je rekao/la:
Svakako zanimljiva tema o kojoj se može puno pisati. Nadam se da ćemo gledat dobru borbu i neka bolji pobjedi. Navijam za Velasqueza.
 
# 2 Dana 13.08.2013 - 21:41 THE LAST EMPEROR ... je rekao/la:
Kad god se Mirko borio navijo sam za njega neznam bas dali ga je rasturio ali realno receno Mirko nije imao nikakve sanse
 
# 1 Dana 13.08.2013 - 20:43 spl. ... je rekao/la:
dos santos rasturio cro copa..? kolko se sjećam junior je dobio dobre batine tada
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije