Autor: mi
Datum objave: 12.01.2018


Browne: Ja sam se borio u Čečeniji, ništa me više ne može uplašiti

Lucas Browne 24. ožujka borit će se na gostujućem terenu u Londonu protiv Dilliana Whytea (22-1, 16 KO).

38-godišnji Australac kaže da nema straha od gostovanja, jer je i svoj najveći uspjeh, osvajanje naslova 'regularnog' WBA prvaka svijeta ostvario u inozemstvu.

U ožujku 2016. u Groznom je u 10. rundi nokautirao Ruslana Chagaeva.

"Iskreno se radujem što ću doći u Veliku Britaniju i razbiti Dilliana. Ako su ga Helenius i Chisora ozlijedili čekajte da vidi kako ja udaram. Ne volim ništa u vezi njega. On ima samo velika usta i želim mu otkinuti glavu" rekao je neporaženi 'Big Daddy' u najavi meča.


Whyte je optužio Brownea za izbjegavanje borbe i odugovlačenje, iako je Australac bio i u kombinaciji za protivnika Josephu Parkeru ako ne dođe do dogovora s Anthonyjem Joshuom.


"Nemam apsolutno nikakvog straha zbog dolaska u London. Nakon što se borite u Čečeniji ništa se više ne može usporediti. Već sam se pet puta borio u Engleskoj i volim se boriti tamo. Znam da ako impresivno nokautiram Whytea da ću dobiti novu borbu za naslov svjetskog prvaka."


Browne je nakon pobjede protiv Chageva pao na dva doping testa i nakon ožujka 2016. boksao je samo jednom. U lipnju prošle godine tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio je Matthewa Greera (16-20, 13 KO).
356
Kategorije: Boks
Tagovi: Lucas Browne, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije