Autor: mi
Datum objave: 02.10.2017


Brestovac: Spustio je ruku i to je bilo to. Ovo mi je najveća pobjeda u karijeri

Dva dana nakon velike pobjede u Amsterdamu Mladen Brestovac vratio se na svoje radno mjesto u Zagrebu.

33-godišnji Zagrepčanin tijekom karijere pobjeđivao je mnoga poznata imena poput Mighty Moa, Sebastiana Ciobanua, Mourada Bouzidija, Sergeja Lascenka, Franka Munoza, Alija Cenika, Jahfarra Wilnisa i Dževada Poturka.

U subotu je u Nizozemskoj za samo 35 sekundi skinuo bivšeg It’s Showtimeovog prvaka Hesdyja Gergesa.

“S obzirom na to s kim sam se borio i gdje, te na koji način sam došao do nje, rekao bih da mi je ovo najveća pobjeda u karijeri” izjavio je ‘Scorpion Sting’ za Cro Ring.


“On je očekivano otvorio low kickovima, iako sam mislio da će biti agresivniji i da će ga ponijeti domaća publika, ali očito je čekao da vidi kako ću ja raditi. Vidio sam da se kreće na stranu moje lijeve noge. Bacio sam prvi middle kick i vidio da spušta ruku. Još jednom sam bacio isti udarac i čekao da se namjestim na high kick. Spustio je ruku i to je bilo to”.Uoči borbe Gerges je izjavio da će te demolirati i poslije pozvati na pivo. S obzirom na ishod meča, jesi li imao priliku ti njemu platiti piće?


“Nažalost nisam mu bio u prilici platiti piće, jer je izjurio iz ringa i nisam ga više vidio.”


- Kako si proslavio pobjedu?


“U biti nije bilo previše slavlja. Nekoliko prijatelja me je došlo pratiti u Amsterdam pa smo se opustili malo u gradu nakon borbe.”


-Znaš li što te čeka u Gloryju? Ovom pobjedom dionice su ti znatno skočile. Prvak Rico Verhoeven već ima zakazane dvije borbe (Bigfoot, Ben Saddik), a očekuje se i druga borba s Badrom Harijem. 

 

“Ne znam još ništa. Kad su me pitali s kime bih se borio rekao sam im da želim Guta Inocentea."


Bivši UFC-ov borac iz Brazila ima odličnih 5-1 u Gloryju. Jedini poraz doživio je od Jamala Ben Saddika, a pobijedio je Gergesa, Adegbuyija, Briana Douwesa i D’Angela Marshalla.


2028
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mladen Brestovac, Hesdy Gerges
Najpopularnije
Najnovije