Autor: Boris
Datum objave: 10.07.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


BOŽIĆ vs. SANAVIA

Sanavia ozlijeđen

U jeku priprema Stjepan Božić je ostao bez jakog protivnika, Talijana Cristiana Sanavije koji se prije par dana ozlijedio na treningu. Dan prije nego je trebao biti sklopljen ugovor o borbi Talijana i Stjepana ozljeda je spriječila nastup Sanavije. Kako prenosi Jutarnji list Sanavija je tražio odgodu meča za dva tjedna ali organizacijski duo, braća Božić, to nisu dopustila. Iako je ostalo još samo petnaestak dana do službenog datuma, borba će se ipak održati, potvrdio nam je Vlado Božić.


- U potrazi smo za novim suparnikom. Iako je do borbe ostalo samo 15-ak dana, vjerujem da ćemo pronaći kvalitetnu zamjenu za Sanaviju. Kada bismo pristali na odgodu, stvorili bismo si organizacijske probleme i nove troškove - rekao je Stjepanov brat i trener Vlado Božić.


Cristian Sanavia (desno) u borbi

Trenutni prvak u supersrednoj kategoriji je Danac Mikkel Kessler nakon što je Australac Anthony Mundine prešao u polutešku kategoriju. Božić bi pobjedom nad Sanaviom ušao u top 5 boraca za napad na titulu prvaka, a njegov mogući protivnik 25-og još nije poznat.

1318
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije