Autor: mi
Datum objave: 27.08.2014


Bonnar: ' Izlazim iz mirovine kako bih oslobodio MMA svijet virusa zvanog Tito Ortiz'

Član UFC-ove kuće slavnih Stephan Bonnar (15-8) potpisao je ugovor na više borbi s Bellatorom. Prvi protivnik bit će mu bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Tito Ortiz.

Finalist prvog Ultimate Fightera nije u dobrim odnosima s Ortizom jer je ovaj javno kritizirao njegovo uvrštavanje u Kuću slavnih.

„Što se tiče Stephana, nemam ništa protiv momka, ali mislim da bi trebali biti svjetski prvak da uđete u Kuću slavnih. To znači da ste bili značajni u određenom vremenu. Znam da je Forrestova i Stephanova borba bila važna za UFC, ali možete li zbog jedne borbe ući u Kuću slavnih?“ rekao je Ortiz prošle godine.


Stephan Bonnar je odgovorio pozivom na meč:

„Svi znamo da je Tito bez para. Svi znamo da mu je Jenna uzela novac. Njegova Punishment odjeća, jedini koje vidim da je nose su beskućnici. Njegova menadžerska tvrtka je smiješna. Sigurno tu ništa ne zarađuje. Ja ću pomoći jadnom momku da zaradi.“

Bonnar se umirovio nakon poraza od Andersona Silve u listopadu 2012. i drugog pada na doping testu. Iako je ranije izjavljivao da bi se borio samo za UFC, vremena su se promijenila:

„Želim da svi znaju da izlazim iz mirovine kako bih oslobodio MMA svijet virusa zvanog Tito Ortiz. Previše godina smo dovoljno patili zbog njegovih dosadnih borbi i vrijeme je da netko to izbije iz njega jednom i zauvijek."

1167
Kategorije: MMA
Tagovi: Tito Ortiz, Bellator, Stephan Bonnar
Najpopularnije
Najnovije