Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


BOKS: ISTOČNA EUROPA IDE NA SLJEDEĆU RAZINU

U organizaciji K2 East Promotions (bivši National Boxing Promotions) večeras velika boksačka priredba i njihov drugi veliki show ove boksačke sezone. U glavnoj borbi večeri sastat će se europski prvak Zaurbek Baysangurov (17-0, 12 KO') i Ukrajinac Roman Dzuman (23-4-1, 10 KO').

Baysangurov je osvojio naslov europskog prvaka prošlog srpnja u meču protiv francuskog veterana Husseina Bayrama. Nakon toga trebao se boriti s odličnim Britancem Jamieom Mooreom u prosincu ali je morao odustati od borbe zbog zdravstvenih problema. U ring se vratio prošlog mjeseca kada je jednoglasnom odlukom sudaca nakon 12 rundi pobjedio Rumunja Gheorghea Danuta.  Dzuman će biti težak protivnik.Zadnju borbu je imao prošlog rujna kada je boksao nerješeno s predstavnikom Moldavije Ivanom Gontsom.

U četvrtak jaka ukrajinska organizacija Union Boxing Promotions održat će prvu boksačku noć u 2008 na kojoj će biti tri meča za titulu. Dosad neporaženi Vyacheslav Senchenko (25-0, 18 KO'), 11. na ljestvici WBA će braniti WBA interkontinentalnu titulu protiv Brit Stewart Ewell (11-1, 1 KO').

Oleg Yefimovich (12-1, 8 KO') će se susreti s španjolskim državnim prvakom Juanom Garciaom Martinom (15-3-2, 8 KO') i treći put pokušati obraniti WBO interkontinentalni pojas.

Jedan od najperspektivnijih ukrajinskih talenata Stanislav Kashtanov (21-0, 12 KO'), susrest će se u ringu s neporaženim Brazilcem Jailsonom Morais da Silvaom.


Danas se u Rusiji predstavlja nova Ruska promocijska grupa Ural Box Promotions. Ural Box Promotions planira postati vodeća promocijska grupa u tom dijelu Europe. Dobro poznati treneri Gennady Savin i Wladimir Kushnir će biti glavni voditelji treninga za borce koji će potpisati za ovu organizaciju. Na predstavljanju ove organizacije bit će prisutni mnogi poznati iz boksačkog svijeta Rusije. Održat će se i boksačka priredba na kojoj će biti 6 mečeva a glavni meč će biti između WBA prvaka Valeryja Brudova (34-2, 25 KO') i Kamerunca Martiala Bella Oleme (8-16-1, 1 KO').

1536
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije