Autor: CroRing
Datum objave: 18.11.2020
Komentari:


Bliži se spektakl u Zagrebu! Za klupski EP u taekwondou prijavljeno 855 sudionika

Među brojnim vrhunskim sportašima je i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021 i isto toliko kandidata za OI koji će nastupiti u siječnju na predstojećim europskim kvalifikacijama

Sve je spremno za 8. Otvoreno europsko klupsko prvenstvo u taekwondou koje se održava u jedinstvenom ambijentu Kristalne dvorane hotela Westin u Zagrebu od 21. do 25. studenoga, a kojeg su pokrovitelji Ministarstvo turizma i sporta i Grad Zagreb. 


Natjecanje i svi zanimljiviji događaji s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu Cro Ring


Uoči natjecanja u četvrtak 19. studenog u salonu Panorama hotela Westin (17. kat) održat će se konferencija za medije uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Za ECC prijavljeno je 855 sudionika, od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama svih selekcija: mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Prijavljeni su natjecatelji iz 42 zemlje s četiri kontinenta (Azija, Afrika, Europa, Amerika) i iz 153 kluba (29 klubova iz Hrvatske) te 11 nacionalnih timova.


Među brojnim vrhunskim sportašima je i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021. i isto toliko kandidata za OI koji će nastupiti u siječnju na predstojećim europskim kvalifikacijama. 

Uz gradonačelnika Milana Bandića koji je ujedno i počasni predsjednik organizacijskog odbora i pokrovitelj natjecanja, sudionici konferencije za medije bit će Tomislav Družak, državni tajnik za sport (izaslanik Ministarstva turizma i sporta - pokrovitelja natjecanja), prof.dr.sc. Dragan Primorac (predsjednik Počasnog odbora prvenstva i izaslanik HOO-a, član Vijeća HOO-a), Tamara Pradegan (predsjednica Organizacijskog odbora prvenstva), prof. Miroslav Brežan (član upravnog odbora Europske taekwondo federacije - promotora natjecanja) te Kristina Tomić (hrvatska olimpijka u taekwondou za OI Tokio). 

Foto: TKD Jastreb

56
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije