Autor: Admin
Datum objave: 05.10.2013
Komentari:
0,00


BJ PENN O POVRATKU

Dolazim poraziti Frankiea Edgara

BJ Penn smatra da je Frankie Edgar osoba koja mu jedina stoji na putu da bude najveći borac u lakoj kategoriji ikada...

 

Da je BJ Penn poslušao savjet Dane Whitea ostao bi na Havajima i uživao u odmoru i mirovinu u koju je otišao sa 34 godine. Čini se da BJ Penn ne može mirovati. Potpisao je ugovor za sljedeću sezonu The Ultimate Fightera gdje će mu nasuprot stati Frankie Edgar.

 

Ne samo da je potpisao za ulogu trener The Ultimate Fightera već i je i potpisao ugovor za borbu s Frankiejem u pero kategoriji, kategoriji u kojoj se nikada nije natjecao.

 

 

 

Edgar je dva puta porazio BJ Penna, uzeo mu je pojas na UFC-u 112 da bi ga kasnije u revnšu također porazio odlukom sudaca i obranio naslov.

 

Nakon što je upisao poraze protiv Edgara Penn je porazio Matta Hughesa, odradio neriješen meč protiv Jona Fitcha da bi pbio poražen od Nicka Diaza i Roryja MacDonalda. Sve borbe su se održale u velter kategoriji.

 

„Dovodim svog starog trenera, Andre Pederneirasa koji mi je dao crni pojas. Također ću raditi s Mikeom Dolceom koji će mi pomoći da se spustim u pero kategoriju. Trenirat ću s Joseom Aldom. Dolazim poraziti Frankiea Edgara.“ – zaključio je BJ Penn.

1368
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, BJ Penn
Komentari
# 1 Dana 06.10.2013 - 22:41 mko ... je rekao/la:
čovjek je pokraden protiv GSP, poštujem i kanađanina, ali to je činjenica.. to mu je u mnogome uticalo na karijeru
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije