Autor: mi
Datum objave: 16.06.2017


Bivši McGregorov sparing partner objavio snimku uz komentar: Ja nisam Mayweather, a pogađao sam ga kad sam htio

Bivši IBO prvak u velteru Chris Van Heerden (25-2-1, 12 KO) u prošlosti je sparirao s Conorom McGregorom.

Nakon što je objavljeno da će se UFC-ov prvak u lakoj kategoriji boriti u boksačkom meču s Floydom Mayweatherom, 29-godišnji Južnoafrikanac preko društvenih mreža prokomentirao je Irčeve izglede.

"Sparirao sam s Conorom McGregorom, bio sam van sezone, došao s odmora, izvan forme i praktično se igrao i zabavljao, bio svoj. Nisam bio ni fokusiran, ni u pripremama, van forme" rekao je za TMZ."Čitam sve te komentare u kojima piše da će Floyd imati pune ruke posla s Conorom i da će ga imati problema pogoditi zbog njegovog kretanja i vještina, Ja nisam Mayweather, a bio sam i izvan priprema, izvan forme i pogađao sam ga kad sam htio."


"Suludo je pomisliti da bi ljudima moglo pasti na pamet uspoređivati borca koji je 0-0 u boksačkom ringu i legendu koja je 49-0. Ako pogledate njegov rezime, on se borio snajboljima na svijetu."

Ne vjeruje da će McGregor uspjeti dobro plasirati udarac, a ako i uspije Van Heerden misli da to neće biti dovoljno.

"Ne, neće imati nokaut snagu, ne s tim rukavicama od 10 unci. On se borio s Maidanom koji ga je dobro pogodio. Uzdrmao ga je 'Sugar' Shane Mosley. Imao sam priliku raditi sa Shaneom i on zna udariti. Floyda su udarali tipovi koji znaju udariti i on je toliko dobar i zna se oporaviti."


Osvrnuo se i na kritike koje je primio zbog javnog objavljivanja snimke sparinga.

"Oni koji me mrze prvo bi se trebali sjetiti da je Conorov tim objavio montiranu snimku. On što ja radim je da ustajem za boksače."


Vam Heerden je u karijeri gubio samo tehničkim nokautom od Errola Spencea i podijeljenom odlukom od Srbina Nikole Stevanovića.
 
4944
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije