Autor: mi
Datum objave: 06.11.2014


Bisping, Rockhold i Weidman ujedinjeni protiv Belforta

Iako je Vitor Belfort na drugoj strani svijeta bio je tema broj 1 UFC-ove press konferencije u Sydneyu.

Luke Rockhold i Michael Bisping sastaju se u glavnoj borbi večeri UFC Fight Nighta, a obojica su i spektakularno nokautirani od Belforta. Weidmana čeka obrana naslova protiv Brazilca.


Belfortovi uspjesi marginalizirani su zbog testosteronske terapije i sva trojica su sigurni da će nakon što je Sportska komisija Nevade zabranila terapiju bivši prvak biti drugi čovjek.


Weidman je bio na pressici kao podrška timskom kolegi Alu Iaquinti, a pitanje upućeno Bispingu i Rockholdu bilo je kako se osjećaju nakon što je Belfort dobio priliku boriti se za naslov na osnovu nokauta protiv njih dvojice.

„Ovakva pitanja započinju sranja. Otvorit će te mnoge tegle s crvima. Ali, slušajte, Belfort je godinama bio našprican do grla i sada više nije. Sada će Chris dobiti tu borbu, to je prvo i osnovno. Weidman je u prednosti jer ovaj više nije našprican do maksimuma.“


„Vitorov fizički izgled je promijenjen, to je očito. Hoće li biti ista osoba? To je pitanje koje svi postavljaju, a samo on zna odgovor. Vidjet ćemo.“

Rockholdov odgovor bio je u sličnom tonu.

„Vitor je šala. Vidjet ćemo što će ispasti. Zanima me što će biti s doping testom koji je napravio prije koji dan. Vidjet ćemo hoće li uopće doći do borbe.“.

Weidman koji je zazivao testiranje posljednjih tjedana bio je zabrinut.


„Da, zabrinut sam zbog toga. Tražit ću  da ga testiraju dok to konačno ne učine.“

934
Kategorije: MMA
Tagovi: Vitor Belfort, Michael Bisping, Chris Weidman
Najpopularnije
Najnovije