Autor: Boris
Datum objave: 05.04.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


BIH OPEN

Kickboxing Klub Benkovac i Polača najbolji

U subotu je u Bihaću održan jubilarni 10. Internationalni Kickboxing turnir „BIH OPEN“ na kojem su nastupili i članovi Kickboxing Kluba Benkovac i Kickboxing Kluba Polača pod zajedničkim imenom Team MI 6 Benkovac-Polača. Turnir je okupio 315 boraca iz 6 europskih država.

Članovi Team-a MI6 su ostvarili odličan rezultat a ujedno su bili i najbrojniji klubovi na ovom turniru. Kao i uvijek klubovi su pokupili simpatije publike svojom predstavom na tatamiju osvojivši ukupno 18 medalja, što zlatnih, što srebrnih i brončanih. Važno je napomenuti da je većini mladih natjecatelja iz Team-a MI6 ovo prvi nastup na pozornici borilačkih sportova.


BIH OPEN je tradicionalni turnir međunarodnog karaktera koji se održava u Bihaću već desetu godinu za redom, a na ovom izdanju boje Klubova su branili Antonela Peraić (2. mjesto), Anđela Bobanović (2. mjesto), Kristina Jurjević (1. mjesto), Nikolina Perković (3. mjesto), Beta Hasanović (2. mjesto), Sanja Soldo (2. mjesto), Bruno Mikulić (3.mjesto), Marin Trdišević (3. mjesto), Matej Lučić (3. mjesto) u mlađim uzrasnim skupinama. Alfa i Omega Klubova koji su predvodili ekipu svakako su bili Frane Opačak (1. mjesto, dva 2. mjesta), Matej Lebo (dva 1. mjesta, 2. mjesto), Mario Samirić (2. mjesto), Boris Martinović (1. mjesto) i Josip Čančar (2. mjesto). Kako to već biva u benkovačkoj maniri, osvojeno je ukupno 5 zlatnih, 9 srebrnih i 4 brončane medalje.

Važno je spomenuti i izdvojiti uvijek odličnog Mateja Lebu koji je i ovoga puta pokazao svoju kvalitetu u 10ak borbi koje je besprijekorno tehnički odradio da bi bio proglašen najboljim borcem turnira u semi contactu.
Osvojene medalje su rezultat kvalitetnog rada čelnika Klubova, prije svega predsjednika i trenera Elvisa Nakića, kao i pomoćnog trenera Josipa Čančara.
1598
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije