Autor: mi
Datum objave: 14.04.2018


Bektić protiv Lamasa, Stošić dobio protivnika za UFC debi

Mirsada Bektića (12-1, 5-1) čeka najveća borba karijere.

27-godišnji borac iz Srebrenice 9. lipnja u Chicagu borit će se s bivšim izazivačem za UFC-ov naslov u perolakoj kategoriji Ricardom Lamasom (18-6, 9-4 UFC).

35-godišnji Amerikanac koji je 2014. izazvao Josea Alda za naslov prvaka u zadnjoj borbi u prosincu izgubio je nokautom pred kraj prve runde od Josha Emmeta (13-2, 4-2 UFC).


Bektić se nakon prvog poraza u karijeri od Darrena Elkinsa u ožujku 2017. na borilište vratio u siječnju i u prvoj rundi nokautirao Godofreya 'Pepeya' Castra.


U glavnoj borbi ove sjajne priredbe Robert Whittaker u revanšu s Yoelom Romerom brani naslov u srednjoj kategoriji, Rafael Dos Anjos i Coby Colvington bore se za privremeni naslov u velteru, dok će Alistair Overeem snage odmjeriti s Curtisom Blaydesom.

Holly Holm sastaje se s Megan Anderson, a kečerska zvijezda CM Punk u svojoj drugoj borbi u UFC-u snage će odmjeriti s Mikeom Jacksonom. Andrei Arlovski bori se s Taijem Tuivasom, a Rashad Evans s Anthonyjem Smithom.

 

Darko Stošić (12-1) debitrat će za UFC u poluteškoj kategoriji na priredbi u Hamburgu 22. srpnja. Protivnik će mu biti Amerikanac Jeremy Kimball (15-7, 1-2 UFC), koji je 2016. pobijedio Maru Peraka.


394
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirsad Bektić
Najpopularnije
Najnovije