Autor: mi
Datum objave: 05.02.2020


Bektić: Nisam iznenađen što sam izgubio zadnju borbu

Mirsad Bektić (13-2, 6-2 UFC) kaže da nije iznenađen što je izgubio svoj zadnji meč.

28-godišnji borac rođen u Srebrenici prošlog srpnja doživio je drugi poraz u UFC-u. U Sacramentu ga je u prvoj rundi nokautirao Josh Emmett.“Ja puno razmišljam o stvarima koje su prošle. Razmišljao sam o posljednjoj borbi i vidio sam puno stvari. Ne želim reći da mi je cijeli život bio jadan, ali to je bilo teško vrijeme za mene. Vraćao sam se poslije ozljede i borba s Moicanom je bila otkazana. Činilo se da sve ide nizbrdo” izjavio je Bektić za BJPenn.com.


“Pogotovo nakon što je otkazana borba s Moicanom. Zatim sam imao operaciju palca i odmah nakon operacije sam skočio u trening kamp. Neću lagati, bilo je to vrlo mračno razdoblje za mene. Nisam iznenađen što sam izgubio. Ojsećao sam se sjajno na dan borbe, ali nisam bio iznenađen. To je vjerojatno najbolji način za opisati što se dogodilo.”

Bektić ovog vikenda nastupa u glavnom programu UFC-a 247 u Houstonu. Bori se protiv Dana Igea (12-2, 4-1 UFC). Nakon poraza u debiju jednoglasnom odluko od Julija Arce, 28-godišnji Amerikanac nanizao je četiri pobjede. Bektić planira biti prvi koji će ga završiti.

“Vidim da borba završava mojom pdoignutom rukom. Vidim puno slabosti u Igeu. Generalno gledajući znam da sam bolji na svim poljima. Neće biti lako, ali mislim da ću ga završiti. Najviše me brine subota, a nakon toga da ostanem zdrav, odradim ovu borbu i još se tri puta borim u ovoj godini.”

“Nastupiti u glavnom dijelu ovakve priredbe je prilično cool. Reyes je dosta razvikan i predstavlja prijetnju Jonu Jonesu. Oko mene je isto bilo puno priče i nastupio sam na nekim velikim priredbama. To je sjajan osjećaj. Treba se samo prilagoditi na taj vremenski termin, a nakon ove borbe ću imati još i bolju poziciju.”

Bektić se za meč pripremao u Tristar Gymu u Montrealu s trenerom Firasom Zahabijem gdje je trenirao s Kevinom Leejem i Georgesom St. Pierreom. 

Tristar Gym je za pripreme za svoju sljedeću borbu odabrao još jedan borac rođen u BIH, KSW-ov prvak u velteru Roberto Soldić.


Foto: MMA Junkie
296
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirsad Bektić
Najpopularnije
Najnovije