Autor: mi
Datum objave: 30.06.2018


Barry Hearn: Wilder je ljubomoran na Joshuu

Barry Hearn vodio je pregovore u ime Anthonyja Joshue s timom Deontaya Wildera.

Osnivač Matchrooma kaže da je i dalje na stolu ponuda WBC-ovom prvaku za borbu na proljeće iduće godine.

Strane su razgovarale o borbi ove jeseni, ali budući nisu uspjeli postići dogovor WBA je zahtijevao da se Britanac bori s obveznim izazivačem za naslov u teškoj kategoriji Alexanderom Povetkinom.


"Wilderovi ljudi na stolu imaju ugovor koji kaže: 13. travnja 2019., stadion Wembley. Ugovor sadrži sve uvjete oko kojih smo se dogovorili i na koje su pristali. Preostala je još samo jedna stvar koju moraju činiti - potpisati ugovor" izjavio je Hearn.


Barry Hearn vjeruje da je Wilder ljubomoran na Joshuu. AJ na svoje mečeve privlači ogroman broj gledatelja. Njegovu borbu s Vladimirom Kličkom na Wembleyu uživo je pratilo 90 000 ljubitelja boksa.

"Boks je bio izgubljen i nije išao nigdje proteklih 10 godina, a sada je naglo postao vraški vruć. To je sexy sport. Moramo nastaviti dogovarati velike borbe, a nitko nije veći od Anthonyja Joshue. Shvaćamo da Wilder ne zarađuje nikakve novce. Vjerojatno gleda Joshuu s dosta velikom dozom ljubomore."

"On misli: Ja sam najveće ime u Americi, ali zarađujem manje od desetine onoga što Anthony zaradi za borbu. Wilder sada pred sobom ima nešto s čime može planirati budućnost. Može zaraditi pet-šest puta više nego što je ikad zaradio u životu. A ako bude dovoljno dobar svi će kolačići pripasti njemu. Nevjerojatno! Postat će ogromno ime. Postoji samo jedna prepreka - Anthony Joshua."


273
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije