Autor: mi
Datum objave: 21.06.2019


Badr Hari raskinuo suradnju s Mikeom Passenierom

Badr Hari raskinuo je suradnju s dugogodišnjim trenerom Mikeom Passenierom.

34-godišnji Markoanac s ‘Big Mikeom’ je radio od 2005. kada je napustio Chakuriki Thoma Harincka i došao u Mike's Gym.

“Ovime bih volio objaviti da završavam suradnju sa svojim trenerom Mikeom Passenierom.

Želim Mikeu odati počast za njegov sjajan, uspješan posao uz mene kroz toliko puno godina i želim mu se zahvaliti na profesionalizmu, lojalnosti i na lekcijama kojima me učio kick boksu.


“Moja odluka je vođena mojom snažnom voljom za napretkom. Iznimna ostvarenja ne dolaze iz ugodnosti komfora. Nakon što sam nedavno potpisao ugovor na šest borbi s Gloryjem moja je ambicija postati sljedeći prvak u teškoj kategoriji.”

“Uvjeravam svoje fanove da su mi motivacija, samopouzdanje i natjecateljski duh na najvišoj razini. Uspjeh i ništa drugo. Ime novog trenera ću objaviti u idućim tjednima” objavio je ‘Golden Boy’ na Instagramu.


Hari je početkom svibnja potpisao novi ugovor s Gloryjem.

Do sada je dva puta nastupio za vodeću svjetsku kickboxing promociju. 
U prosincu 2016. izgubio je prekidom u drugoj rundi od Rica Verhoevena, a u ožujku prošle godine jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Hesdyja Gergesa u revanšu.
No, ta pobjeda mu je poništena nakon što je pao na doping testu za tu borbu, isto kao i Gerges.

Zbog pozitivnog doping testa suspendiran je na 19 mjeseci i budući da kazna teče od svibnja 2018. u ring se može vratiti u prosincu ove godine.

Bivši K-1 prvak u teškoj kategoriji posljednju pobjedu ostvario je u ljeto 2015. kada je u Rusiji u trećoj rundi nokautirao Ismaela Londta.View this post on Instagram

I hereby would like to announce the end of my collaboration with my trainer, Mike Passenier. I want to pay tribute to Mike for his amazing, successful work alongside me for so many years and to thank him for his professionalism, his loyalty and for the lessons he taught me in kick-boxing. My decision is guided by my strong will for development. Outstanding accomplishments do not come from comfort zones. Following the recent six fight agreement signed with Glory, my ambition is to become the next Heavy Weight Champion. I assure all my fans that I am at the highest level of motivation, confidence and competitiveness. - Succes and nothing less. - I will be announcing my new trainer in the upcoming weeks. Badr Hari

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

684
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari
Najpopularnije
Najnovije