Autor: Admin
Datum objave: 13.03.2013
Komentari:
5,00


BADR HARI PROŠAO KATARZU

Ali u ringu će biti poput zvijeri

U petak će se u zagrebačkoj Areni održati K-1 World Grand Prix Final, najveći favoriti su danas prisustovali press konferenciji..

 

Trojica najvećih favorita za osvajanje K-1 World Grand Prixa, Mirko Filipović, Hesdy Gerges i Badr Hari našli su se danas zajedno na press konferenciji kako bi predstavili event novinarima i široj javnosti. Osim njih uz organizatore na pressici su bili i Mike Kim, vlasnik K-1 branda i Michael Buffer, slavni najavljivač borbi.

 

Badr Hari je bio posebno raspoložen, pričao je nedavnim događajima u njegovom životu koji su mu utjecali na karijeru. Nažalost, nije imao puno vremena za pripreme, ali šest tjedana koliko je imao, iskoristio je na najbolji mogući način.

 

Badr Hari je sa svojim timom trenirao danonoćno, zahvalio se svojem timu i rekao da će dati sve od sebe. Hari nije želio prognozirati rezultate, kaže da će biti teško za svakog od boraca koji će sudjelovati u finalu. Uz njega, tu su i Hesdy Gerges, Isamel Londt, Mirko Filipović, Catalin Morosanu, borci koji također mogu i trebali bi završiti u finalu.

 

Nizozemac se prisjetio i svoje prve borbe u Karlovcu, protiv Domagoja Ostojića, kada je nakon pobjede prozvao Cro Copa. Naglasio je da je tada bio jako mlad, praktički nitko i ništa i da je morao koristiti sve sile kako bi privukao pažnju na sebe, pa je tako prozivao velike borce ne bi li dobio malo pažnje.

 

Danas Badr Hari ne treba prozivati najbolje borce današnjice, jer on je jedan od njih, ako ne i najbolji. Odao je veliko priznanje MIrku Filipoviću, za kojeg smatra da je jedan od najboljih K-1 boraca ikada i da ako bi netko od njih zaslužio titulu K-1 WGP, onda je to upravo Mirko.

 

 

Badr Hari je na pressici djelovao jako pozitivno, rekao je da poštuje sve borce, Hesdyja Gergesa s kojim je ranije imao i verbalnih okršaja, da se promijenio i da se nada da će sljedeći mjeseci za njega biti pozitivni. Svakako je mislio na optužbe s kojima se susreo i zbog kojih je boravio u zatvoru.

 

Nekim potezima u prošlosti nije bio sretan, rekao je da je emocionalan borac i da ga upravo osjećaji ponekad ponesu, što i nije najbolje, ali takav je. Također je rekao da je sada mnogo zreliji nego prije.

 

Hari je proživio katarzu, ali kaže da će u ringu pokazati da je zvijer. Što se tiče njegove killaže, ističe kako se odlično osjeća i da su kile za njega samo brojka. Kako kaže, nokautirao je ljude i kada je imao manje od 100 kilograma, tako da mu to neće predstavljati problem.

 

Nizozemski borac će se u prvoj borbi K-1 WGP Finala suprostaviti Zabitu Samedovu, a ukoliko pobijedi u polufinalu će se naći s pobjednikom borbe Hesdyja Gergesa i Ismaela Londta.

2135
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1, Badr Hari
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije