Autor: mi
Datum objave: 31.08.2017


Arum: Imam 50 velteraša koji bi nokautirali McGregora, za ovo je kriv Dana White

Dana White izjavljuje da su Mayweather i McGregor prodali rekordnih 6.5 milijuna PPV-a.

Još nema potvrde za tu informaciju, a Top Rankov čelnik i jedan od najutjecajnijih boksačkih promotora svih vremena Bob Arum kaže da je do borbe i došlo zahvaljujući upornosti UFC-a.


"Mayweather-McGregor je bilo ono što se i očekivalo" rekao je 85-godišnji promotor na Everlastovom podcastu prilikom objavljivanja višegodišnjeg ugovora između Top Ranka i ESPN-a.


"Mayweather ga je nosio po ringu nekoliko rundi i završio kad je htio. Gledajte, ja poznajem boks i znam da McGregor ima sjajnu osobnost i može biti sjajan MMA tip, ali on ne zna boksati. Njegov stav je potpuno pogrešan. Imam 50 velteraša koje mogu staviti s njim i on bi mogao birati s kojim od njih bi se borio i svaki od njih bi nokautirao McGregora u 10 rundi. On se ne zna boriti, Kriste! Ne zna baciti udarac."


"Gledao sam borbu, ali nije me zabavila zato jer sam znao što se događa. Mislim, ja poznajem Floyda. Floydov posao je bio da se igra par rundi i onda krene naprijed na tog tipa, jer Floyd nikad ne ide naprijed. Počeo je pogađati, taj tip nije imao odgovor i Floyd ga je nokautirao."


Arum je svjestan što UFC radi već godinama. Veže svoj brand uz najatraktivnije boksače, iako nema veze s njima. Prvo nebulozama da bi Ronda Rousey u bilo kojem obliku borbe mogla pobijediti Mayweathera, pa pričom s McGregorom koji bi također mogao nokautirati Mayweathera i najnovijim UFC-ovim projektom u kojem Stipe Miočić svakih par tjedana proziva Anthonyja Joshuu.


"Ne možete kriviti Flyoda zbog ovoga. On je uzeo novac. On nikad nije ni tajio da to nije izjednačena borba. Ako nekoga treba kriviti to je Dana White i njegove apsurdne izjave o tome da će McGregor nokautirati Mayweathera. McGregor nije uspio plasirati nijedan ozbiljan udarac... tako je kako je."


2558
Kategorije: Boks
Tagovi: Dana White, Floyd Mayweather, Conor McGregor, Bob Arum
Najpopularnije
Najnovije