Autor: mi
Datum objave: 07.07.2016


Arreola: Znam da ne zaslužujem borbu za naslov, ali pretvorit ću ovo u borbu pasa

Chris Arreola 16. srpnja treći će se put boriti za WBC-ov naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

35-godišnji 'Nightmare' (36-4-1-2 NC, 31 KO) na gostujućem terenu u Alabami borit će se s neporaženim prvakom Deontayom Wilderom (36-0, 35 KO). Nakon otkazivanja borbe s Alexanderom Povetkinom, Wilder je želio odraditi još jednu dobrovoljnu obranu i izbor je pao na Arreolu.

U svojoj posljednjoj borbi u prosincu prošle godine Arreola je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Travisa Kaufmanna (30-1-1 NC,  22 KO), ali je rezultat poništen nakon što je na doping testu bio pozitivan na marihuanu.


"Samo da nešto kažem. Pao sam na testu na marihuanu. Što god htjeli reći, kako god to zvali, ako želite reći da je marihuana doping onda su ljudi jebeni idiot.  Ako mi želite oduzeti pobjedu, oduzmite. Što god, uzmite mi pobjedu. Nije me briga"  izjavio je Arreola.


"Zaslužujem li ovu borbu za naslov? Ne, mislim da ne zaslužujem. Ali, budući je ne zaslužujem, kao što je Deontay rekao, sve što ranije nisam radio, sve što sam trebao raditi, radim sada. Radim sve što je moguće kako bih pobijedio u ovoj borbi. Moram ostaviti sve u ringu. S leđima uza zid, ovo mi je zadnja prilika za osvajanje naslova i moram dati sve, jednostavno pretvoriti ovo u borbu pasa."


Arreola je u ožujku slomio gležanj, a poznato je da nije previše vrijedan u dvorani. Inzistira na tome da se to ovog puta neće ponoviti.


"Dolazim po pobjedu. Ne dolazim se samo pojaviti i pokupiti novac. To nisam ja. Ja nisam onaj tip koji dođe pokupiti novac. Dolazim po titulu. Čak ni ne znam koliko će mi platiti za ovu borbu. Čak mi nije ni rečeno. Nije me briga. Novac ne igra ulogu. Moja uloga je da želim pobijediti u ovoj borbi. To je najiskrenija istina."
Foto: Premier Boxing Champions

747
Kategorije: Boks
Tagovi: Chris Arreola, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije