Autor: mi
Datum objave: 20.05.2017


Antun Račić i Aleksandar Rakas poraženi u Njemačkoj

Antun Račić (18-8-1) u njemačkom Durenu borio se za Superior FC naslov u bantamu.

U dosta slaboj borbi dubrovački ‘Killer’ nakon pet rundi poražen je jednoglasnom odlukom sudaca od Edgarsa Skriversa (11-4).


Latvijski ljevak na početku meča radi pritisak i uglavnom nožnim tehnikama kontrolira borbu u stojci. Pogodio je lijevim high kickom nakon minute borbe, a potom i middle kickom. Račić je prvi pokušaj rušenja imao minutu i pol prije kraja prve runde.

Druga runda protječe uz manje akcije, ali je Skrivers konkretniji, ponovno zahvaljujućikontroli kaveza i udarcima nogom. Račić je imao neuspješan pokušaj rušenja.

U trećoj Račić je agresivniji, ali bez konkretnog učinka u hrvačkom i stand up segmentu borbe. Dubrovčanin daje sve od sebe i u četvrtom dijelu borbe, ali Skrivers je precizniji s puno manje pokušaja.

Krivers je nakon prve dvije runde radio vrlo malo, ali hrvatski borac ni u petoj rundi iz više pokušaja nije uspio srušiti protivnika.

Velteraš Aleksandar Rakas (10-6) prekinuo je niz od šest uzastopnih pobjeda izgubivši jednoglasnom sudačkom odlukom od Kerima Engizeka (12-6).


Vaso Bakočević izgubio je u borbi za naslov prvaka u drugoj rundi  tehničkim nokautom poslije ground and pounda od Nordina Asriha.


1682
Kategorije: MMA
Tagovi: Antun Račić, Hrvatski MMA
Najpopularnije
Najnovije