Autor: mi
Datum objave: 11.09.2018


Angel Garcia: Izgubili smo zbog politike, bolje nam je da idemo prodavati travu

Otac i trener Dannyja Garcije, Angel, smatra je je njegov sin trebao osvojiti upražnjeni WBC-ov naslov u velteru.

30-godišnji boksač iz Philadelphije proteklog je vikenda poražen jednoglasnom odlukom sudaca od Shawna Portera i pretrpio drugi poraz u karijeri.

Porter je tijekom borbe uputio 270 udaraca više od protivnika.

Na press konferenciji nakon borbe Angel Garcia rekao je da ne može vjerovati kako radi Sportska komisija New Yorka i da je žrtva politike u boksu. Vjerojatno je aludirao da će lakše biti dogovoriti meč između Portera i IBF-ovog prvaka Errola Spencea nego s Dannyjem. Angel je poznat po često nepromišljenim izjavama i uvredama, koje su i zasjenile uvod u borbu s Keithom Thurmanom prošle godine.

"Vidjeli ste naš plan. Brate, nismo izgubili tu borbu. To je sve usrana politika. O tome se radi. Sve je to sranje i ti brate to znaš. Danny nije izgubio tu borbu. Danny je imao čišće udarce. Dobili smo prvih sedam rundi, lako. Ja kad sam u ringu gledam Dannyja i gledam njegovog protivnika."


"Ja sam neutralni kut jer moram gledati oba borca kako bih vidio koje greške radi Danny, a koje ovaj drugi. Buraz, nije pobijedio. To je politička odluka. Bolje nam je da odemo prodavati jebenu marihuanu. To ćemo raditi. Prodavati hrpu jebene trave. Hoćeš malo?" izjavio je Angel (TC 1:21:15).


Par trenutaka poslije dodao je kroz smijeh da je mislio na medicinsku marihuanu.

322
Kategorije: Boks
Tagovi: Danny Garcia
Najpopularnije
Najnovije